İspanya Süper Kupa 2026 Final | Barcelona 3-2 Real Madrid | MS | 11 Ocak

Ananı avradını 46 1 1 olunca ınter maçını açtım. Hangi ara 2 gol daha oldu

Bu arada bir şey diyeceğim ya bana mı öyle geliyor; artık üst düzey futbolda fizik gücü ve tempo öyle bi noktaya geldi ki, ben kolay kolay müthiş organizasyonlu goller görmüyorum büyük maçlarda

Büyük takımlarla küçük takımların maçlarında oluyor o goller

Şimdiyse şu 4 golün 4'ünde de olduğu gibi tamamen anlık zıçıp zıvama ve müthiş bireysel yeteneklerle goller atılıyor.

Real Madrid'in 2 golünün de ne organizasyonla ne hiçbir şeyle ilgisi yok. Tamamen bireysel yetenek.

Fizik gücü ve tempodan çok yerleşik defans organizasyonları ve alan daraltma mevzusu bence... Tabi o dar alanları kapatan bir de atletik ve fizikli oyuncular olunca hepten zorlaşıyor... Kısmen haklısın... Ama müthiş organizasyonlu goller iki üst düzey takım maçında eskiden beri hep zordu sanki... Geçişte rakip yerleşmeden biraz olsun geniş boşluk yakalayınca veya duran toplardan oluyordu goller genelde, hala da öyle sanki...

Fizik gücü ve tempodan çok yerleşik defans organizasyonları ve alan daraltma mevzusu bence... Tabi o dar alanları kapatan bir de atletik ve fizikli oyuncular olunca hepten zorlaşıyor... Kısmen haklısın... Ama müthiş organizasyonlu goller iki üst düzey takım maçında eskiden beri hep zordu sanki... Geçişte rakip yerleşmeden biraz olsun geniş boşluk yakalayınca veya duran toplardan oluyordu goller genelde, hala da öyle sanki...

Selam renktaş, eskiden de zordu tabii ama ben Barça Madrid maçlarında vs çok daha fazla nefis çalışılmış goller izlediğimi hatırlıyorum. Veya ŞL maçlarında yine.

Mesela bu sene büyük iki takımın maçlarını izleyince atılan gollerin %90'ı gerçekten ya rakip ağır zıçınca bi fırsat yakalayıp atılmış ya da tamamen bireysel beceri golü.

İlk yari 2-2 skor atacaktim. Arkadasla muhabbete daldik unuttum
GEYEf08XUAALb5l.jpg

Valverde out
Arda in

Geri
Üst Alt