İspanya'nın EURO 2024 Kadrosu Belli Oldu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
B GRUBU

İspanya

Kaleci
: David Raya, Unai Simon, Alex Remiro

Defans: Aymeric Laporte, Robin le Normand, Nacho Fernandez, Dani Carvahal, Alejandro Grimaldo, Jesus Navas, Dani Vivian, Marc Cucurella

Orta saha: Rodri, Martin Zubimendi, Mikel Merino, Fabian Ruiz, Pedri, Fermin Lopez, Alex Baena

Forvet: Alvaro Morata, Lamine Yamal, Nico Williams, Dani Olmo, Mikel Oyarzabal, Joselu Mato, Ferran Torres, Ayoze Perez

Navas hortlağı Porro'dan iyi mi? Hadi lan oradan

Yamal damga vuracaktır bu turnuvaya
+ cubarsi.
her ikisi de genc yas grubun da scout listemde idi.
medya vs bazli yamal cok one ciksa da, kanimca gelecek 10-15 yila damga vuracak barcali oyuncu ; nazarimda - cubarsi.

yuvasi girona estanyol cikisi akabinde buradan - la masia'ya u12ye transfer edilmisti. idolu puyol olsa da, ispanya u17 donemi ilk izledigimde daha farkli bir tipoloji de oldugunu gozlemlemistim. her anlamda idolunu gececegini dusunuyorum,bekliyorum. o yasta ilginctir ilk begendigim ve not ettigim tarafi soguk kanli olusu ve olgunlukla saha da yer aliyor olmasi .

barca elini cabuk tuttu. uzun sureli bir sozlesme(2027) imzaladilar bu ay baslarinda. kendisi barca a takimiyla ilk resmi macini yanilmiyorsam 2024 ocak ortasinda yapmisti. kontrat baglaminda kisa surede aksiyon almalari oldukca zeki hamle barca adina.

modern futbol prototipli defans bolgesi baglaminda
ozellikle kendisini izlemeni ayrica oneriyorum sevgili kemal .

genel kadroya dair gorusumu bi ara yapmayi dusunuyorum.

saygi ve selamlar .

@Aras Şimşek , @Murat Durmaz , @Hayri Cund

1718220029349.webp

Geri
Üst Alt