Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani reis ben olsam ben de huzursuzluk çıkarırdım 7 mil.€ para alan koskoca Falcao maça çıkmak yerine Nusr-et'e gidiyorsa diğer futbolcuların buna razı olduğunu sanmıyorumherif sadece taraftarın değil eminim oyuncular içinde motivasyon düşürücü bir etkendir.
millet antrenman yapıyor bu hıyarda maskesiyle izliyor.![]()
sadece taraftar mi? yönetimin aptalligi nedeniyle gomisten sonra forvetsiz oynanin isyaniydi.falcao transferi ders olmustur umarım taraftara. adamın geçmişi geleceğinin teminatı olmuyor malesef. yönetime dünyanın baskısı yapılıp, alındıktan sonra sabahlara kadar eğlenilip sonra sakatlıktan fos çıkınca adam gene yönetime sallayanlar oldu. yanlış. sebebi sensin bu transferin.
geçtiğimiz dönem forvet fiyaskosunu yaşatan yönetime ya alırsınız ya gidersiniz dendi.
evet orda en büyük yanlış yapıldı. 300 500 bin dolar için gomis ten olduk. sonra 13m luk diagne kazığı ardından falcao.sadece taraftar mi? yönetimin aptalligi nedeniyle gomisten sonra forvetsiz oynanin isyaniydi.
cikarilacak cok ders var ama biz hic birini almayacaz![]()