İsrail, Türk gemisine saldırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İsrail, Türk gemisine saldırdı

Hacı bi karı vardı bilmem kac yılında dünya savası cıkıcak demiş bakarsın olur:o

11 Eylül 2001 saldırılarını bilen ve 1996’da ölen Bulgaristan’ın Nostradamus’u ölümünden kısa süre önce, 2010’da dünyayı

saracak korkunç bir savaş çıkacağını ileri sürmüş ve “2010’da aralarında Hindistan’ın da bulunduğu 4 Asya ülkesinin liderlerine suikast düzenlenecek.

Bu suikastlar büyük yankı uyandıracak ve 3. Dünya Savaşı’nın çıkmasına neden olacak. Kasım ayında başlayacak olan 3.Dünya savaşı 2014’e kadar sürecek”

demişti.

Vanga’nın diğer kehanetleri şöyle:

- Dünyanın sonu 3797’de gelecek.

- 2011’de Müslüman ülkeler kimyasal silah kullanacak.

- 2014’te insanlığın yarısı kanserle boğuşacak.

- 2018’de dünyanın yeni hâkimi Çin olacak.

- 2043’te Müslüman bir devlet Avrupa’ya hükmedecek.

- 2097’de kimse yaşlanmayacak.

Olur mu olur valla :o

Rusya israile iki cihan bir araya gelse saldırmaz.

Ya ben lafın gelişi yazdım; ama ortalık karışıcak gibi duruyor...

Öyle birşey olmazda, olursa da 12 saatte yok olacak ilk ülke biziz.

Çok küçümsemeyin kendimizi ;)

Türkiye'yi yanlış yere koymışsun bence. =)

Hehe haklısın, başımızda bunlar varken :D

Sonra hepsi İsrail'e.

Keşke... :)

Milletteki bu g.t korkusu Atatürk gibi bi liderimiz olmadıgından kaynaklanıyor.

Cumhurbaşkanının kurduğu cümleye bak...

''Uluslararası camia buna sessiz kalmamalı''

sanatçı camiası mı lan bu!!

"Savaç Çıksın" demek ayıptır.

Insanları öldürmeye niyetlenmek tebiyesizdir.Onlar yaptı bizde yapalım demek bilgisizlik cahilliktir.

Hangi çağ'da yaşıyoruz sevgili dostlar? Tarih kitaplarında okuduğunuz gibi mi geçiyor sanıyorusunuz savaşları. Insanların, savaşa giren devletlerin bu süreç içinde nasıl acı çektiklerinden ,insanlıktan uzaklıştıklarından bi haber misiniz?

Siyasi yollardan bir çözüm bulunmalı bu soruna. Unutulmamalı ki gemilerde Avrupa'lı insanlar da var.

İsrailin korkacak hiçbirşeyi yok.Amaçları da bu zaten.

Türkiye'yi ırk çatışması yaratarak olası bir savaşa hazırladılar.

İrandan da açıkçası ilerisi için korkuyorlar ve tehlike olarak görüyorlar.Bir an önce İran'ın nefesini kesmek isteyeceklerdir.

İran'ı kimse boş zannetmesin..

Rusya'dan aldıkları silahları ve zırhlı araçları yakından biliyorum.

Elinde bulundurdukları nükleer başlıklar da cabası.

Kimse Ahmedinecadı bol keseden sallıyor zannetmesin.

İsrail umarım İran'a saldırmak gibi bir hata yapar da sonuçlarına katlanır.

Pkk yı bitiremedik savaşta neler yaparız.O kadar milliyetçi devletiz şehitler için bir gün protesto yapmadık filistindeki her olayda ayaklanırız.Unutmadan one minute

"Savaç Çıksın" demek ayıptır.

Insanları öldürmeye niyetlenmek tebiyesizdir.Onlar yaptı bizde yapalım demek bilgisizlik cahilliktir.

Hangi çağ'da yaşıyoruz sevgili dostlar? Tarih kitaplarında okuduğunuz gibi mi geçiyor sanıyorusunuz savaşları. Insanların, savaşa giren devletlerin bu süreç içinde nasıl acı çektiklerinden ,insanlıktan uzaklıştıklarından bi haber misiniz?

Siyasi yollardan bir çözüm bulunmalı bu soruna. Unutulmamalı ki gemilerde Avrupa'lı insanlar da var.

Yanlış yapıyorsun bak şimdi korkak damgası yiyeceksin arkadaşlardan. Onlar gibi ol.

"Abi savaş açalım yeaeaea, biz zamanında kimleri yendik yeaea korkak bunlar."

Türkiye yani biz, tank ve füzeleri hangi ülkeden alıyoruz ona bir bakın sonra konuşun. Ayrıca şuan çoğunuzun kullandığı bilgisayar işlemcileri İNTEL firması tamamen İsrail üretimidir ki, o adamlar ilerde olabilecekleri hep düşünüp neler yapmıştır bu cihazlara az biraz düşünün derim. Savaşa giderken senin tankların seni vurursa görürüm sizde ki yüreği cesareti ben. Age Of Empires oynamıyoruz.

Beyler hala biriniz cübbelilere sallıyor biriniz cübbelilere sallayanlara sallıyor biriniz cıkıp kürtlere sallıyor ama hicbiriniz demiyorki biz osmanlı torunuyuz bizi etkisiz eleman haline getirmeye calısıyorlar sesimizi yükseltelim ne gerekirse yapalım. Bi arkadas bunu söylüyor öbürü ordan bizene filistinden zaten onlar bize yamuk yapmıslardı diyor o ordan cıkıyor israile bişey diyemeyiz silahlarımızı onlar yapıyor 2 dkda bizi yok ederler diyor biri diyorki pkknın kökünü kurutamayız onlar bizim dünya gercegimiz bölünmeyin görüşünüz ne olursa olsun burda söz konusu türkiyenin 0 deger görmesi ben bunu hazmedemiyorum.

Benim meselem bu sizinkiler ne orasını anlamıs degilim

Yanlış yapıyorsun bak şimdi korkak damgası yiyeceksin arkadaşlardan. Onlar gibi ol.

"Abi savaş açalım yeaeaea, biz zamanında kimleri yendik yeaea korkak bunlar."

Evet.Korkaksınız.İnsanlar ölmesinmiş.O şerefsiz devletin desteğiyle hergün senin vatan evladın şehit oluyor.Burda gelipte boş boş konuşma.Greenpeace ciler gibi mayhoş mayhoş dolanmayın şurda.

Türkiye yani biz, tank ve füzeleri hangi ülkeden alıyoruz ona bir bakın sonra konuşun. Ayrıca şuan çoğunuzun kullandığı bilgisayar işlemcileri İNTEL firması tamamen İsrail üretimidir ki, o adamlar ilerde olabilecekleri hep düşünüp neler yapmıştır bu cihazlara az biraz düşünün derim. Savaşa giderken senin tankların seni vurursa görürüm sizde ki yüreği cesareti ben. Age Of Empires oynamıyoruz.

Sercan kardeş,İsrail bunu düşünebiliyor da,Türkiye düşünemiyor mu?

Amerika ve İsrail'den silah aldığımız doğru.Bunlar resmi kayıtlar..

Bir de gayriresmiler var.Gürcülerden,Boşnaklardan,Rusya'dan el altından alınan silahlar araçlar ve başlıklar.Bunların hiçbiri ortada değil,ama savaş zamanı ortaya çıkacaktır.Emin ol..

Bunları nerden mi biliyorum.Bu konuyla ilgili ben çok şey biliyorum.

Age Of oynamıyoruz,ama karşımızdaki de bizi Irak zannetmesin :animation:

Ya çok iğneleyici konuşuyorsun.

Akın,İsrail dediğin devlet,pkk nın en büyük destekçisi.ÇIKSIN BİRİSİ YALAN YAZSIN.Daha bugün 6 şehit haberi geldi.Açılımla biteceğinimi sanıyorsunuz siz.İsrail dediği ülke,Türkiyeyi psikolojik buhranın içine sokmuştur.Kürtlerle türkleri savaşın eşiğine getirmiştir.

Arkadaşlar sakin olun şurda güzel güzel konuşuyoruz birbirimizi kırmanın lüzumu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt