İsrail, Türk gemisine saldırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İsrail, Türk gemisine saldırdı

İsrail'in İran'a saldırabilmesi için Güven Özveri Tecrübe'ye ihtiyacı var.

Kesinlikle katılıyorum.

İsrail'i 45 dakika içerisinde haritadan silebilecek teknolojiye sahip bir İran var karşısında.

Ahmedinecada sonuna kadar güveniyorum.

Peki hiç kendi kendinize sordunuzmu İsrail neden bunları yapıyor diye?

İran "devrim"ini bilir misiniz ağalar? Sol grupların ayaklanmasıyla önce Şah inmişti, sol gruplara önce yamanıp sonra yarısını kılıçtan geçiren mollalar yönetime gelmişti. Bir Cuma sabahı ise Fransa'da sürgünde olan Humeyni inmişti uçakla havaalanına.

Şimdi birgün bir Cuma sabahı. Amerika Pennsylvania'dan bir uçak iner ağalar memlekete. O zaman da bizim "devrim"imimiz olur. FARKINDA MISINIZ?

rachel corrie´ye de selamlar olsun....

filistinli bir doktorun evinin yıkılmasını engellemeye çalışırken bir israil

buldozerinin üzerinden 2 kere geçip belkemiğini kırması suretiyle hayatını kaybeden ABD´li barış eylemcisi..

-------------------------

böyle insanlar da var, bütün suçlu hükümetler...

zaten lafim onlara. Cakma putin göstersin simdi kabadayiligini. Secim zamaninda one münüts demeye benzemez bu is. Serefimiz, namusumuz sözkonusu. Böyle alttan almaya devam ettigimiz sürece herkes vurmaya baslayacak. Ne diyeyim ya. Yaziklar olsun hepsine ya. Onlar ogullarinin holdinglerini düsünsünler, " gemicik " alsinlar, helikopter alsinlar 16 yasindaki bebelerine.

Yetti artik. Alsinlar beni de iceriye. Ama bu ülke böyle hainleri ilk defa görüyor. Bu kadar hainlik tarihte hic yapilmadi.

:005::005::005::005::005::005:

Kesinlikle katılıyorum.

İsrail'i 45 dakika içerisinde haritadan silebilecek teknolojiye sahip bir İran var karşısında.

Tabi canım kesin. İran süper, adam gibi ülke bravo.

Kesinlikle katılıyorum.

Bende tam tersini düşünüyorum hatta 45 dakkaya bile kalmaz. İran'ın kullanacağı bilgisayar sistemini İsrail tek düğmeyle kontrol eder ki bütün chipleri, işlemcileri dünya üzerinde üreten 2. ülke. Bunları hep hesap etmişlerdi. İsrail bilimi çok ama çok gelişmiş. İran'ın kullanacağı tanklar bile kendine patlar. İsrail'i fln savunmuyorum yanlış anlaşılmasın.

İran "devrim"ini bilir misiniz ağalar? Sol grupların ayaklanmasıyla önce Şah inmişti, sol gruplara önce yamanıp sonra yarısını kılıçtan geçiren mollalar yönetime gelmişti. Bir Cuma sabahı ise Fransa'da sürgünde olan Humeyni inmişti uçakla havaalanına.

Şimdi birgün bir Cuma sabahı. Amerika Pennsylvania'dan bir uçak iner ağalar memlekete. O zaman da bizim "devrim"imimiz olur. FARKINDA MISINIZ?

Zaten sürec onu göstermiyor mu Kaan? Rejim degistirilmeye calisilmiyormu? Türkiye CUmhuriyeti tarihinde Atatürk hic bu kadar tartisilmaya acilmismiydi? Atatürkcüler bir örgüt yalaniyla hapishanelere atildi mi? Bosalan yerlere kendi adamlari getirildi mi? Bu rejim degistirmek degildir de nedir? Gidisat aynen senin dedigini gösteriyor zaten. Sonunda olacagi o.

Hala bi açıklama yok bakalım

Bu olay Türk askerinin başına çuval geçirilmesinden farklı bir olay değil

Bunada ağır şekilde tepki gelmezse hükümet tarafından

kimse boşuna hain aramasın hain bellidir !

O pensilvanyadakine laf edince sokakta kavga çıkıyor adamı peygamber olarak görüyorlar vah ki halimize ne vah cehalet işte.

ulan Müslüman mısır!!! :@ yatacak yerin yok...

ingilizlerin köpeği olmuşsunuz, 5000 senelik mısır uygarlığının düştüğü duruma bak...

Evet aynen öyle ama, daha başına çuval geçirilen askerlerin olayına birşey yapamayanlar buna hiç birşey yapamaz.

Ne kadar kabul etmesek de küçücük İsrail tüm dünyayı parmağında oynatıyor. Amerika İsrail'den izin almadan bir adım bile atamaz. İran'ın 45 dakika içerisinde İsrail'i yok etmesi bir şehir efsanesi. Maalesef tüm teknoloji Yahudiler'in elinde. Müslümanlar saçma sapan ayrışmalardan birbirleriyle kavga ederken adamlar çalışıyordu.

İran'dan saldırıya çok sert tepki

İran, İsrail’in Gazze’ye yardım götüren gemilere saldırısını "vahşice ve insanlık dışı" olarak nitelendirdi.

Bu arada İran Devlet Başkanı İsrail'in 'sona her zamankinden daha yakın olduğunu' belirtti. Ahmedinejad yaşanan saldırının insanlık dışı olduğunu ancak İsrail devletinin yok olmasına da yardımcı olacağını ifade etti.

Dalga mı geçiyorsunuz?

İskenderunda verilen 6 şehitten önemli birşey yoktur bugün.

Çuval geçirmenin yanında bu gemi baskını şaka gibi kalır türk ordusuna yönelik bir olay yok burada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt