İsrail, Türk gemisine saldırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İsrail, Türk gemisine saldırdı

Biz anca Kv de israili halt ederiz ben bugun onu anladım hadi gecmiş olsun.

Böyle bir savaş gerici güçlerin işine gelicektir. Savaş biterken bir bakarsınız aradan bir devlet daha çıkıvermiş ,savaşan, Turkiye'nin toprağının kendi toprağı olduğunu iddaa eden.

Aşağıdaki senaryoya sol gruplar yerine savaş yanlısı milliyetçi grupları koyunuz. :)

İran "devrim"ini bilir misiniz ağalar? Sol grupların ayaklanmasıyla önce Şah inmişti, sol gruplara önce yamanıp sonra yarısını kılıçtan geçiren mollalar yönetime gelmişti. Bir Cuma sabahı ise Fransa'da sürgünde olan Humeyni inmişti uçakla havaalanına.

Şimdi birgün bir Cuma sabahı. Amerika Pennsylvania'dan bir uçak iner ağalar memlekete. O zaman da bizim "devrim"imimiz olur. FARKINDA MISINIZ?

israile yaptırm yapamayız diyor hala.

obama ne derse onu yapacağız diyor acikca

Dağdan inene çiçek ver diyen yok. Açılım yap diyen hiç yok.

Ben Israil'le savaşmayalım demiyorum.

Ben savaşmayalım diyorum. Israrla anlamamakta çabalıyorsunuz.

Eğer kökten çözümün Israil'e saldırıp,savaş açmak olası bir-iki cephe savaşı galibiyeti olduğunu düşünüyorsanız büyük yanlış içindesiniz. Böyle bir savaş gerici güçlerin işine gelicektir. Savaş biterken bir bakarsınız aradan bir devlet daha çıkıvermiş ,savaşan, Turkiye'nin toprağının kendi toprağı olduğunu iddaa eden.Sonra bir bakarsınız siyasi oyunlar oynanmaya başlanmış. Ondan sonra bir 30 yıl daha sabahları karakol baskınları ,şehit haberleri duymaya devam edersiniz.

Ozetle, kökten çözüm yolu Israil ile savaşa girmek değildir.

Tamam haklısın.Ama demek istediğim;böyle giderse zaten kürt-türk bölünmesi kaçınılmaz.Böyle giderse pkk'nın daha da büyümesi kaçınılmaz.Bu iki saydığım neden,hep İsrail'in bizim başımıza getirdiği sorunlardır.

Hani savaş olur,kaybderiz kazanırız bilemem.Ama şu çizgide gidersek,zaten psiklojik olarak halkımız savaşa yenik düşmüş.

Bir ATATÜRK olmayacak asla başımızda.Samsuna çıkanımız olmayacak.Bütün komutanlarımız içerde.Yarın biz değil,İsrailin bize savaş açmama garantisi var mı?Yok.

Son gelişen olayları kafanızda derleyin.Bu ülkenin basını,askeriyesi,herşeyi sindirilmştir.İnsanları sindirilmiştir.

Yollamazsın 5 Ay'da eğitilmiş er'i şehit olmaz kardeşim. Yetiştirirsin profesyonel askerini olmaz. Akıl kullanıcaksın,akıl.

Korkak olup olunmadığı cümleden anlaşılmaz. Ulken için sen napıyorsun diye sorarlar adama forum sayfalarında "haydi saldıralım huleen" demenin dışında?

Ayrıca PKK'nın yaptığı gerilla savaşı ile sizin saldıralım diyerekten yaratacağınız savaşların boyutu çok ama çok farklı.

Greenpeace'in amacı doğayı,yeşili korumak. Senin yaptığın mayhoş tanımı ise taksim'de gördüğün iki tane yeşil t-shirt'lüyü genele uyarlaman. Doğayı korumak için çabalayan insanlara böyle yorum yapan birinden "Insanlar olmesin" diyerekten sakinlik beklemek zaten saçma olurdu.Hatta ettim.

Yapmak isteyen olduktan sonra bunlar 30 yıl önce yapılırdı zaten.Ama örütü kökten kurutacakken reis-i cumhurun helikopterle araziye inerek operasyonu iptal ettiği ğlkede yaşıyoruz.

Bülent Arınç:

Aciziz, bitiğiz, bıdı bıdı vıdı vıdı...............................

arınç:israil ile dışişleri bakanlığımız ölülerin ve yaralıların tespiti için iş birliği yapacaktır...

zaten bugune kadar yaptiginiz isbirligini genisletmsisiniz

ahmet cakar: arinc adam degil, kime calisiyor.:)

Arınç tırsmış baya

Bülent Arınç:

Aciziz, bitiğiz, bıdı bıdı vıdı vıdı...............................

Bunları başımıza abd getirmiştir.Komutanımızı fettoş olarak tayin etmiştir.

Bizim gerçek komutanlar ise içerde.

Biz bu kadar aciz ülemiydik ulan.

Vay be bi dişe dokunur birşey demedi yazıklar olsun

yuvarlıyo cümleleri.yaptırımları sordular.yuvarladı yine.

orada sadece bizim vatandaşımız yok falan.kaçıyo resmen olaydan.

vatan haini bunlar.o gemilerde bir adamı bile bulunmayan İran bile neler söyledi.biz şehit vermişiz.şunun cevabına bak.

arınç:israil ile dışişleri bakanlığımız ölülerin ve yaralıların tespiti için iş birliği yapacaktır...

zaten bugune kadar yaptiginiz isbirligini genisletmsisiniz

Bunu dedimi harbiden :D Sinirden gülüyorum.Bu arınç türk değil mi.Şunun bi olmayan soyunu araştırın ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt