İsrail, Türk gemisine saldırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İsrail, Türk gemisine saldırdı

Var ya 10 değil, 10000 kişi ölse tık çıkmaz bunlardan!

Millet umurlarında değil, varsa yoksa ümmet!

Bravo Arınç, ben bu kadar sinik bir açıklama görmedim. Sonra ben de zıplayıp duruyim diplomasidir, ekonomidir, eğitimdir.

Mesele Davos'ta ''one minute'' değil, vatandaşlarımızın kafalarına sıkarken ''one minute'' diyebilmektir...

Abi birisi çıkıpta sert konusmuyor şuraya bak.

tvlerin hiç biri iskendurunu göstermedi farkındamısınız.

Türkiyenin büyüklügü benim gözümde artık fenerbahce büyüklügü gibidir.

edit

İran kadar olamadık

One Minut'müş Bu kadar aciz duruma düştüğümüz başka bir zaman yoktur heralde

Ülke iç siyasetine girenler, Devlet görevlilerine hakaret edenler uyarılmaksızın en az 1 gün ceza alacaktır.

Başbakan'ın çıkıp bi ''one minute'' daha çekmesi lazım. Bu kadar acizlik olmaz.

Ne israil,ne filistin zerre umurumda benim.Din yuzunden birbirlerini katledenlere de zerre uzulmem.Bugun israil guclu o daha cok olduruyor;bir gun filistin guclense o daha cok oldurecek,durum bu.

Konuya gelince;ben israili yerden goge kadar hakli buluyorum.Adamlar onceden acikladilar;biz yardima karsi degiliz ama bizim kontrolumuzde yapilsin,ne malum filistine silah,bomba,roket vs tasinmadigi diye uyardilar.Sonucta gazze israilin yonetiminde bir bolge,adamlar tabiki bolgesini koruyacak;ne olurdu yani israilin gelen yardimlari kontrolune musade edilseydi? Dedigim gibi israil hakli bu konuda,tabiki ulkesine ne girip cikiyor kontrol edecek.Herkes biz mi?

Ülke iç siyasetine girenler, Devlet görevlilerine hakaret edenler uyarılmaksızın en az 1 gün ceza alacaktır.

arkadaşım başlık açıyosun,insanlar yeterince gergin.

oraya bir yönetici çıkmış hiçbirşey demiyor.Halka söz hakkı doğuruyor.

Madem böyle bir başlık açmışsın.İnsanlara kızmayacaksın.

İnsanlar dilediklerini yazacaklar.Tabiki küfür hariç.

Bu adamlara allah belanızı versin demenin nesi ihraç nedenidir?allah aşkına söyle..

Devlet görevlilerine hakareti anlarım da, ülke iç siyasetine girmeyeceksek bu ülkede ne işimiz var. Her Türk ülke iç siyasetine girmelidir. Zaten girmediğimiz için bu durumlara düşmedik mi ?

ölüm listesiyle baskın yapıyor siz uluslararası vs hukuki yollardan bahsedin bıdı bıdı yapın, masal anlatın. bu sefer diğerleri kadar çabyk unutturamazsınız.

VİDEO - star gazetesi

İsrail güçlerinin Gazze'ye insani yardım malzemesi götüren gemilere müdahalesinin ardından Türkiye, İsrail Büyükelçisi'ni geri çekiyor.

Bu arada olen askerlerimizi unutmayalim,taksimde toplananlar birazda buraya,kendi insanina baksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt