İsrail, Türk gemisine saldırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İsrail, Türk gemisine saldırdı

size şu kadar söyleyeyim obama uyandırılmamıştır bile...

düşünün o kadar önemli bir olay bu abd için...

akp yerinde herhangi bir hükümet bu kadar aciz durumda olsa sanki eleştirilmeyecekti...

bu siyasi mesele değildir türkiye meselesidir, aciz olanlar da eleştirilecektir, bugünlük hakaret dışında her türlü eleştiri ceza almamalıdır arkadaş, burası spor forumu olabilir, fakat spordan önemli şeyler vardır.

möderatörlerden rica edilir..

arkadaşım başlık açıyosun,insanlar yeterince gergin.

oraya bir yönetici çıkmış hiçbirşey demiyor.Halka söz hakkı doğuruyor.

Madem böyle bir başlık açmışsın.İnsanlara kızmayacaksın.

İnsanlar dilediklerini yazacaklar.Tabiki küfür hariç.

Bu adamlara allah belanızı versin demenin nesi ihraç nedenidir?allah aşkına söyle..

Sonuç ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yetkilileri var orada. Verdiğiniz tepkiler doğru mu ki onların da bunu yapmasını bekliyorsunuz? Bırakın onlar karar versin. Seçim zamanı gelir, o zaman hesabını sorarsın. Şimdilik yapılması gereken arkasında durmaktır. Milli bir irade söz konusudur.

Devlet görevlilerine hakareti anlarım da, ülke iç siyasetine girmeyeceksek bu ülkede ne işimiz var. Her Türk ülke iç siyasetine girmelidir. Zaten girmediğimiz için bu durumlara düşmedik mi ?

Ülke iç siyasetine gireceksen bu forumda ne işin var? Siyasi forumlar mevcut tonla.

Son dakika : Ölü Sayısı 19 a ulaştı..

Murat umarım bu yazıyı sınırle yazmıssındır dusunmeden yazmıssındır..

Bizde de suç.Tamam insanlara yarım etmek çok güzel birşeydir.Bırak insanları,ben sokakta aç kedi görsem,gider ona süt verir karnını doyururum.Bu başka...

Bizim ülkemizde o kadar aç,yardıma muhtaç insan varken,ellerinde filistin bayraklarıyla milleti gaza getirmeler.Bu nedir Allah için.

Ulan tamam müslüman kardeşlerimiz diye yardım gidiyor.

O müslüman araplar değil mi Osmanlıyı arkasından vuran.Madem çok kardeştiler,neden Osmanlıdan ayrıldılar.

Bir arap ülkesi,bizim için çıkıpta 'hepimiz mehmetçiğiz' diye bağırdı mı acaba?

Hepimiz Türk'üz diye bağırdılar mı?

Çokmu şakşakçı olduk,yoksa çokmu salak olduk anlamıyorum

punto' Alıntı:
uluslararası basın kuruluşlarınca israil yanlısı yayın yapıldığı sürece kendimizi tekrarlayıp duracağımız saldırıdır. örneğin, internetten the guardian takip eden bir kişi her ne kadar arap hükümetleri tarafından yapılan kınamaları okusa da haberin ortasında israil hükümeti tarafından youtube'a yüklenen uyarı vidyosuyla karşılaşır, bu vidyoda israilli görevli mavi marmaraya gaza sahillerinin kapalı olduğunu, israil'in insani yardıma destek verdiğini ve bu geminin başka bir limana yanaşması durumunda yardımı kendileri dağıtacaklarını söylemektedir. dolayısıyla gelen 19 ölüm haberi ne yazık ki sanki mavi marmara'nın görevlilerin sözünü dinlememesi sonucu doğal olarak ortaya çıkmış bir durummuş gibi lanse edilmektedir.

https://www.guardian.co.uk/...israel-troops-gaza-ships
.

Ne israil,ne filistin zerre umurumda benim.Din yuzunden birbirlerini katledenlere de zerre uzulmem.Bugun israil guclu o daha cok olduruyor;bir gun filistin guclense o daha cok oldurecek,durum bu.

Konuya gelince;ben israili yerden goge kadar hakli buluyorum.Adamlar onceden acikladilar;biz yardima karsi degiliz ama bizim kontrolumuzde yapilsin,ne malum filistine silah,bomba,roket vs tasinmadigi diye uyardilar.Sonucta gazze israilin yonetiminde bir bolge,adamlar tabiki bolgesini koruyacak;ne olurdu yani israilin gelen yardimlari kontrolune musade edilseydi? Dedigim gibi israil hakli bu konuda,tabiki ulkesine ne girip cikiyor kontrol edecek.Herkes biz mi?

Provakatör yine gelmiş buraya. Git İsrail'de bebek katillerinin yanında yaşa o zaman. İsrail Pkk'nın ta kendisidir. O zaman sen Pkk'yı da haklı buluyorsun. Bir Fenerli'den de ancak böyle bir yorum beklenirdi zaten.

Biz İsraillilerle rüyalarda bulusuruz kv sinde polat tek basına hepsine sıkar yakında filistin filmide geliyor ordada destansı bi kahramanlık öyküsü izleriz zaten cuvalların öcünüde almıstık dimi filmde!

Ah benim ülkem yazık sana ülkem:mad:

Yazımın arkasındayım su saatten sonra bana kimse masal anlatmasın türkiye söyle büyük böyle büyük ülke diye aynı fenerbahcenin büyüklügü gibi hicbişeye benzemez!

İsrail'den Nefret Ediyorum..

Hepsinin Allah Belasını Versin..

Provakatör yine gelmiş buraya. Git İsrail'de bebek katillerinin yanında yaşa o zaman. İsrail Pkk'nın ta kendisidir. O zaman sen Pkk'yı da haklı buluyorsun. Bir Fenerli'den de ancak böyle bir yorum beklenirdi zaten.

arkadaş bence samimi...

el kaide avrupada bebekleri katlederken de bu kadar çok tepki veriyormuyuz...

samimi olmak gerek..

Ne israil,ne filistin zerre umurumda benim.Din yuzunden birbirlerini katledenlere de zerre uzulmem.Bugun israil guclu o daha cok olduruyor;bir gun filistin guclense o daha cok oldurecek,durum bu.

Konuya gelince;ben israili yerden goge kadar hakli buluyorum.Adamlar onceden acikladilar;biz yardima karsi degiliz ama bizim kontrolumuzde yapilsin,ne malum filistine silah,bomba,roket vs tasinmadigi diye uyardilar.Sonucta gazze israilin yonetiminde bir bolge,adamlar tabiki bolgesini koruyacak;ne olurdu yani israilin gelen yardimlari kontrolune musade edilseydi? Dedigim gibi israil hakli bu konuda,tabiki ulkesine ne girip cikiyor kontrol edecek.Herkes biz mi?

Konu hakkında zerre kadar bilgin yok,gelip burda adamın asabını bozma.Adam utanmasa keşke o kadar helikopterle gidip halatla inmeselermiş,yormasalarmış kendilerini denizaltıyla bombasalarmış gitsin diyecek.Önceden uyarmış diyor birde.

Murat umarım bu yazıyı sınırle yazmıssındır dusunmeden yazmıssındır..

Sinirle yazdıgım dogru cünkü mal gidi duruyoruz elden bi b.k gelmiyor. Adamlar kafasına göre iş yapıyor bizimkiler milli takımı cekerim ha diyor. Adamlar askerleri kacırıldı diye kafasına göre ülke işgal ediyor dünyanın gıkı cıkmıyor her gün onlarda sehit veriyoruz Vatan saolsundan baska bişey diyen yok Amerikadan izin almadan tuvalete gidemez hala gelmişiz kendi ülkemizde yabancı olmusuz ben buna isyan etmiyim neye ediyim?

Yazıya bak özele gelesene sen bi ordaki ölenler TÜRK lan Türk!!!!!

Biz İsraillilerle rüyalarda bulusuruz kv sinde polat tek basına hepsine sıkar yakında filistin filmide geliyor ordada destansı bi kahramanlık öyküsü izleriz zaten cuvalların öcünüde almıstık dimi filmde!

Ah benim ülkem yazık sana ülkem:mad:

Yazımın arkasındayım su saatten sonra bana kimse masal anlatmasın türkiye söyle büyük böyle büyük ülke diye aynı fenerbahcenin büyüklügü gibi hicbişeye benzemez!

Ne yapalım savaş mı açalım?

Sorun uluslararası.Elmalarla armutları karıştırıyorsunuz. Türk gemisi değil gemi... Ölenlerden Türk olanlar da vardır ki gereken cevap diplomisi açısından verilir. Yangına körükle gidilmez öyle. Gidenler asıl büyük ülke değildir !

arkadaş bence samimi...

el kaide avrupada bebekleri katlederken de bu kadar çok tepki veriyormuyuz...

samimi olmak gerek..

Tepki vermediğimi nerden biliyorsun? El Kaide müslüman bir örgüt filan değildir ayrıca. Amerika'yı haklı göstermek için yine yahudiler tarafından kurulan maşa bir örgüttür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt