İsrail, Türk gemisine saldırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İsrail, Türk gemisine saldırdı

Provakatör yine gelmiş buraya. Git İsrail'de bebek katillerinin yanında yaşa o zaman. İsrail Pkk'nın ta kendisidir. O zaman sen Pkk'yı da haklı buluyorsun. Bir Fenerli'den de ancak böyle bir yorum beklenirdi zaten.

Böyle durumlarda dini araya sokmamak gerek.Irakta,afganistanda küçücük çocukları alıp onları calı bombada kullanan bizim müslümanlar değil mi?

Irakta masum gazetecileri canlı canlı boğazlarını kesen bizimkiler değil mi?

Kendi başlarına Allah'ın ordusu diye bir ordu yaratıp,masumları öldürenler yine bizimkiler.

Müslümanlık böylemiydi.Şimdi müslüman lafı geçince aklına terör gelmiyor mu?

U18 milli takımımızı karşılaşmadan çektik güzel bir uygulama şimdi sıra geldi Bizim Büyük Elçilik ordan ayrılmalı onlarınkide Ülkemizden çekip gitmeli elimizi masaya vurmamız lazım artık. Başkalarına buyruk olmaktan çıkmalıyız. israil denen ülkeyle tüm ilişiğimiz kesilmeli artık. Hataydaki Hain saldırıdada israilin parmağı olduğunu sanıyorum. pkk denen sürüngenlere emir bunlardan gelmiş olabilir.

Tepki vermediğimi nerden biliyorsun? El Kaide müslüman bir örgüt filan değildir ayrıca. Amerika'yı haklı göstermek için yine yahudiler tarafından kurulan maşa bir örgtüttür.

veriyor muyuz derken, toplum olarak demek istiyorum... hemen kızmayın,adam gibi konuşuyoruz..

Bu arada şehit sayımız 7'ye yükseldi..

Sinirle yazdıgım dogru cünkü mal gidi duruyoruz elden bi b.k gelmiyor. Adamlar kafasına göre iş yapıyor bizimkiler milli takımı cekerim ha diyor. Adamlar askerleri kacırıldı diye kafasına göre ülke işgal ediyor dünyanın gıkı cıkmıyor her gün onlarda sehit veriyoruz Vatan saolsundan baska bişey diyen yok Amerikadan izin almadan tuvalete gidemez hala gelmişiz kendi ülkemizde yabancı olmusuz ben buna isyan etmiyim neye ediyim?

Öfkeyle kalkan zararla oturur unutma savaşmak o kadar kolay deyıl hepımız ısıtıyoruz savaşmayı onlarla ama o kadar kolay deyıl... lütfen Galatasaray Osmanlı Türkiye fenerbahce yazını sıl lutfen rıca edıyorum yok kendı ulkemızı kucuk gorursen sen taa Ataturk'e kadar saygısızlık yapmıs olursun..:mad:

Ne mutlu Türküm diyene..

şu iran'ın desteğini tam olarak bi alsak

Öfkeyle kalkan zararla oturur unutma savaşmak o kadar kolay deyıl hepımız ısıtıyoruz savaşmayı onlarla ama o kadar kolay deyıl... lütfen Galatasaray Osmanlı Türkiye fenerbahce yazını sıl lutfen rıca edıyorum yok kendı ulkemızı kucuk gorursen sen taa Ataturk'e kadar saygısızlık yapmıs olursun..:mad:

Ne mutlu Türküm diyene..

Yazımı sildirecek icraat yapsınlar yazımı silerim.

U18 milli takımımızı karşılaşmadan çektik güzel bir uygulama şimdi sıra geldi Bizim Büyük Elçilik ordan ayrılmalı onlarınkide Ülkemizden çekip gitmeli elimizi masaya vurmamız lazım artık. Başkalarına buyruk olmaktan çıkmalıyız. israil denen ülkeyle tüm ilişiğimiz kesilmeli artık. Hataydaki Hain saldırıdada israilin parmağı olduğunu sanıyorum. pkk denen sürüngenlere emir bunlardan gelmiş olabilir.

Hocam,pkk'nın en büyük destekçisi zaten bunlar.Kürt kardeşlerimizle bizi birbirine düşüren yine bunlar.

Biz hala onlardan uçak alıyoruz.Lan gidin başka yerden alın.Yarın savaş çıksa,anında hepsini etkisiz hale getircekler.

İsrail'le bütün ilişkilerimizi bitirmeliyiz.

Sonuç ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yetkilileri var orada. Verdiğiniz tepkiler doğru mu ki onların da bunu yapmasını bekliyorsunuz? Bırakın onlar karar versin. Seçim zamanı gelir, o zaman hesabını sorarsın. Şimdilik yapılması gereken arkasında durmaktır. Milli bir irade söz konusudur.

Ülke iç siyasetine gireceksen bu forumda ne işin var? Siyasi forumlar mevcut tonla.

Madem ülke iç siyasetine girlmeyecek bu forumda "şehit haberleri" vs. buna benzer konular da açılmasın.Takalım at gözlüklerimizi "şu bize gelecekmiş,yok o gemesi,Fener şunu alıyormuş" diye tartışalım.

Bu konuları "a çok üzüldüm gemiş olsun,Allah rahmet eylesin" mesajları için mi açıyorsunuz.Onun için se hiç açmayın daha iyi.

Kimse asıl tehlikenin farkında değil, ben ona üzülüyorum.

Buyrun protestolar'dan bir kare;

İsrail saldırısına Türkiye'den tepkiler / 4 - Hürriyet

Yaratılmaya çalışılan din,ırk savaşına kesinlikle Turkiye taraf olmamalıdır.

yüzde yüz katılıyorum...

Türkiye savaşa sadece kendi toprak bütünlüğüne bir müdahale olduğu zaman girer!

Bu kadar basittir...

Ülkemizde cihad yanlıları olsa da, bunlar hertürlü provakasyonu yapsalar da nafiledir..

En sert tepki verilir israil şerefsizlerine, gerekirse bütün iletişim kesilir fakat, bu tarz olaylara girilmez!

Taksimde toplanan şakşakçılara bak hele.Hepsinde filistin bayrağı.Lan gerizekalılar.Daha dün 7 şehit verdik.Beyinsizler.

Böyle durumlarda dini araya sokmamak gerek.Irakta,afganistanda küçücük çocukları alıp onları calı bombada kullanan bizim müslümanlar değil mi?

Irakta masum gazetecileri canlı canlı boğazlarını kesen bizimkiler değil mi?

Kendi başlarına Allah'ın ordusu diye bir ordu yaratıp,masumları öldürenler yine bizimkiler.

Müslümanlık böylemiydi.Şimdi müslüman lafı geçince aklına terör gelmiyor mu?

Gerçek bir Müslüman'ın bomba patlatıp masum bir insanı öldüreceğini düşünebiliyormusun? Onlar kandırılmış insanlar. "Bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibidir."

Bülent Arınç'ın hali neydi öyle ya utanmasa İsrail'e teşekkür edicekti ''iyiki öldürdünüz'' diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt