İsrail'de Tek Gözlü Çocuk Dünyaya Geldi

Hercul filimlerinde vardı böyle . Neydi ismi...Zynklop mu ne

Bakmadim ve gercek olabilir. Türkçesini bilmem ama genlerde 'mutation' olabiliyor ve böyle seyler olabilir. Arablar bunu bir ceza felan olarak görebiliyor ama sacma bence. Fake olma ihtimalide büyük.

Yorumlari okudum ve izlememeye karar verdim

Normal birşey insanlarda her zaman gen hataları oluyor fakete olabilir gerçeksede abartıcak bir olay değil siyam ikizi olunca normalde eksik oluncamı anormal

Besinsizlikten , araplardan ve ırklarından nefret ediyorum

nuduqa5u.jpg

Yükleme tarihine dikkat...

Anne karnındayken bir mutasyon sonucu oluşuyor bu hastalık, embriyoda gözü 2 yuvaya ayıran gende sönümlenme olmuştur bi ilaç kullanımı sonucu muhtemelen oluşmuştur. Tam olarak hatırlamıyorum da bu sene başında görmüştük bu hastalığı.

Odam karanlıktı la zaten. Ayaklarımı saga sola vura vura ışığa attım kendimi. Gece gece yapmayın şunu. Aklıma dabbe filmi geldi.

Deccal bu deccal :)

Biraz araştırın lan.. İnsanların bu arap mitolojisini gerçek sanması hiç bitmeyecek bu gidişle..

Deccal bu deccal :)

Biraz araştırın lan.. İnsanların bu arap mitolojisini gerçek sanması hiç bitmeyecek bu gidişle..

Maalesef İslam ile özdeşleştirilen birçok şey gibi bu deccal konusuda Dinde yeri olmayan , bir şekilde hristiyanlıktan geçirilmiş efsaneler ,

daha kötüsü ise bazılarıyla şirk'e kayma durumu bile var !

Geri
Üst Alt