İSSK 2.Maç | Atletico Madrid 1-0 Real Madrid | MS | Şampiyon Atletico Madrid!

atletico tam ornek alınacak takım. Bundan uc sene once neredeydiler su an neredeler.

Örnek almak gerekir fakat onların saçma sapan bir federasyon ve kurumlarıyla da mücadele ettiğini düşünmüyorum. Biz hem TFF hem sözde tarafsız kurumlarıyla ve dahası mevcut hükümete karşı mücadele ediyoruz. Türkiye'de atletico şu şartlarda bizden daha başarılı olamaz.

Ronaldo yokken madrid tek motorlu uçak gibi sallana sallana oynuyo kaleye zor gidiyor.

Ardasız Atletico ilerde pek top tutamıyor.Şişiriyorlar, adam çalıma kalkıyor kaptırıyor.Arda sırtı dönük tutuyordu

atletico tam ornek alınacak takım. Bundan uc sene once neredeydiler su an neredeler.

bendeonu yazacaktım adamlar arda ile başlayıp nhep nokta atışı transferler yaptılar falcaoyu sattılar costayı yanında pişirdiler costayı filipe luisi satttılar forumca daha önce istediğimiz mandzukic ve squeira yı aldılar curtois gitti oblakı aldılar bunların hep sinin performansı birbirine yakın oyuncular artı grizman çok iyi bir oyuncu.oynadıkları oyunu bizimde oynadığımızı misal sayarsak ligde ve avrupada çok işimize yarardı.bunların hepsini yapabilmek için iyi bir yönetim ve dirayetli bir hoca lazım manciniye göre prandelliden ümitliyim.başkan Türkiye şartlarından dolayı elinin kolunun bağlı olduğunu düşünüyor ama yapması gerekenleri zamanında yapmıyor çok geç kaldı hadi hayırlısı

Fm oynayanlara kızıyorsunuz ama aa şu yıldızmı dedikleriniz herşeyi fm ciler 4-5 sene öncesinden oyuncu 16 -17 yaşındayken haberimiz oluyor.

Fm datası artık gerçek hayata uyarlanacakmış.Futbolcu dataları videolarla desteklenip, klüplere sunulacakmış.

Umarim Real Barca ve Atletico ile eslesmeyiz CL'de.

Reis girdi kapaklari takacak simdi.

Gesendet von meinem LG G3

Ancelotti reyiz birşeyler düşünüyordur heralde. Adamlarin benzeması var, ancelottisi var. bi taraftada gırıez, bu yüzden hangisini destekkeyeceğim konusunda kararsızım. Kim alırsa sevinirim benlik durum yok ehe

Geri
Üst Alt