İstanbul Havalimanı’nda Yavru Goril Yakalandı!

Arda Kerim

SIĞIRPRESS
Yönetici
Moderatör
1734869207964.webp

İstanbul Havalimanı’ndaki Nijerya uçağında yavru goril yakalandı.

Goril ne ile beslenir?

Aslında bu heybetli hayvanlar, neredeyse vejetaryen bir beslenme modeline sahip. Daha çok yeşil salata, havuç, kabak, lahana, kereviz gibi sebzeler ve elma, portakal gibi meyveler yiyorlar. Fark ettiğiniz gibi günlük öğünlerinde dana eti, tavuk eti ya da benzeri yoğun proteine sahip yiyecekler yok.

Volkan'a benziyor namussuz.

Erkek goriller tüm maymunlar arasında ortalama 2,80 cm’lik en küçük penise sahip. Bilim insanları son araştırmalarında bu adaptasyondan sorumlu genetik mutasyonun yerini belirlerken bunun erkek kısırlığına yardımcı olabileceğini söylüyorlar.

Goril ne ile beslenir?

Aslında bu heybetli hayvanlar, neredeyse vejetaryen bir beslenme modeline sahip. Daha çok yeşil salata, havuç, kabak, lahana, kereviz gibi sebzeler ve elma, portakal gibi meyveler yiyorlar. Fark ettiğiniz gibi günlük öğünlerinde dana eti, tavuk eti ya da benzeri yoğun proteine sahip yiyecekler yok.
Konu bu mu yani :)

bu gorilin bakımını üstlenmek isterim

Insanlarin dis görünümüyle alay etmek, hayvan benzetmesi yapmak bize yakismaz

Hayvanları insandan aşağı görmek bunu bir aşağılama ifadesi olarak algılamak en azından birkaç on yıl öncesinde kalması gereken bir anlayış

Gerçekten de bugün fb maçını izlerken aklıma bu yavru goril geldi bunu dalga geçmek için söylemiyorum

Hayvanları insandan aşağı görmek bunu bir aşağılama ifadesi olarak algılamak en azından birkaç on yıl öncesinde kalması gereken bir anlayış

Gerçekten de bugün fb maçını izlerken aklıma bu yavru goril geldi bunu dalga geçmek için söylemiyorum
demircim

Benim kedinin adı da zeytin evet zenci bir kardeşimiz ama zeytin olmasının sebebi her sabah sofradan 4 tane siyah zeytin aşırması

Geri
Üst Alt