İstanbul Valisi Vasip Şahin: "Deplasman yasağının devam etmesi kararlaştırıldı"

Normalde yazdıklarınızı okurum.. kusura bakmayın okumadan yazıyorum..

Bakın bence en doğru karar.. nedeni çok basit deşelemeyin sağı solu altını üstünü karıştırmayın

Ülke olarak normal günlerden geçmiyoruz .. bu gibi derbiler ortamları provake etmek için biçilmiş kaftan..

Son düzenleme:
Doğru karar tabiki. Karşı taraftar ha gelmiş ha gelmemiş ne fark eder ayrıca

Acliktan agzimiz kokarken Feto neredeyse diye sormazlar mi adama? Fener bizi kolayca sollayabilirdi o yillarda ama adamlar beceriksiz iste bu yüzden son saniyede kac sampiyonluk kabyettiler. Ellerinde bir 6-0 ve Kadiköy deki galibiyet alamama serimiz var. Insan bir skora neden bu kadar endeskli olur anlam vermek mümkün degil.

Biz global düsünüyoruz, ligi genelde Avrupa icin bir arac olarak görüyoruz, bunlar ise tamamen lokal düsünüyor hatta bunu gectim adamlarin tek derdi bizi gecmek.

Bak mesela Gladbach zamaninda Dortmund'u 12:0 yenmisti. Ben kac senedir futbol ile ugrasiyorum, dogdugumdan beri bu sehirde yasiyorum ama daha hic bir Gladbachlinin bir Dortmundluyu "ama biz sizi 12:0 yenmistik " dedigini duymadim. 6:0 falan da degil 12:0 gibi manyak ötesi bir skor.

Fener'in yakın tarihte en iyi olduğu,yıldızının parladığı dönem,2004-2008 dönemiydi bence.Bu dönemde bile neredeyse şampiyonluk sayımız aynı.2006 ve 2008 gibi 2 mucizevi şampiyonluk,hayat öpücüğü verdi resmen bize.2006 şampiyonluğuna FETÖ deniyor örneğin,Erman Toroğlu'nun dediği gibi,maç 16 dakika uzasın,o kadar pozisyon bul kazmaca kaçır,sonra FETÖ yaptı.Son dakikadaki o pozisyonu kaçıran Appiah da FETÖ'cü o zaman.O golü atsaydı,şampiyonlardı.Hadi bunu geçelim,1 hafta önce,Hasan Kabze'nin son saniyedeki (dakika değil bak,saniye) golü olmasa,o şut auta gitse,Fener yine şampiyondu.Her başarısızlığı,birilerine yıkıyor Aziz.Ne kadar işimize yarasa da,defolsun gitsin diyorum bazen,saçmalıyor çünkü.

Biz iyi olduğumuzda,affetmeyip basıyoruz farkı işte.Örneğin 1996-2002,örneğin 2011-2016.Bu sene de şampiyon olursak,son 6 sezondaki 4. şampiyonluğumuz olacak.Fener'in ise sadece 1'de kalacak son 6 senedeki şampiyonluk sayısı.Çok önemli bu sene,kim ne derse desin şampiyon olmalıyız.

Geri
Üst Alt