İstanbul'a 4 Günlük Tatil İçin Geliyorum, Ne Yapılır?

Nevizade (Maç günü)

Ortaköy - Kuruçesme (Mekan çok)

Karşıyla pek ilgim yok

kardeş daha demin ayasofyada saf tutuyoduk yan yana şimdi elizabeth
birini seç onu konuşalım
aklım karışıyor yerabbi

1 i icin zaten yasin tutmuyor, konusup napacaksin... Anca aval aval bakarsin ama Camide yas siniri yok, ne kadar erken gidersen o kadar mutlu olursun ;)

Son düzenleme:
Maç için en uygun yer belirtildiği gibi Nevizade.

Ortaköy gerçekten harikulade biryer. Ortaköy'den kalkan boğaz turuna katılın muhakkak. Kumpir falan yiyin.

Akşam da Kumkapıda bir meyhaneye gidip güzelce kafaları çekin :)

Edit: Pardon Amsterdam'dan geliyormuşsun zaten :)

Bence gelmeyin gidilecek daha güzel yerler var. passolig olmasa maca girerdiniz onu da yapamassiniz.

Taksimde çalıştığım otelin sokağında Chanta club var devamlı hatun akıyor oraya bir uğrayın derim :D

Geldiğin yere bağlı bu tabi. Eğer fazla insanın olmadığı sakin bir yerden geliyorsan İstanbul 4 gün için ideal ama onun dışında manyak mısın buraya geliyorsun diyorum.

amsterdamdan geliyosan siparisim olcak renktaş

2 gün say sen onu zira 2 günü iett otobüsünden geçer.

Ayasofya Dolmabahçe filan tavsiye ederim, bende bir kaç sene önce 3 gün Istanbul'a gitmiştim hızlıca bir kaç güzel yerleri gezebildim

En az 1 hafta kalman lazım bence

gelmeyin, metrobuste 3 yolcu eksik olsun

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Nusr-et e git süper ligin yarısını görmüş olursun hemde değişiklik olur

Bağcılar esenler maltepe-gülsuyu tarlabaşı gaziosmanpaşa
Buralarda güzel mekanlar var

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Şanzelize Cafe'ye git on numara ortam var...

adamın götünü kestirteceksiniz yani :)

Gitmediysen fetih müzesine mutlaka git, çok güzel.
topkapı'daki panoramayı diyorsan evet çok iyi..

İstanbul'un klişe mekanlarını zaten herkes yazmış. Oraları da görün tabi, fakat ben birilerine İstanbul'u gezdirirken; Moda, Kalamış, Fenerbahçe'den uzayıp Bostancı'ya kadar devam eden sahil hattını göstermeden bırakmıyorum. Hatta o hat Tuzla'ya kadar devam eder, Tuzla'da da rakı balık ile noktalanır ama araç olmadan çok zor. O yüzden Bostancı'ya kadar gelseniz kafi. Bence İstanbul'un en güzel yerleri.

Eminönü'de otelinize çok yakın bir cafe var. İsmi "Şehrim İstanbul". Oraya mutlaka gidin, en güzel fotoğraf karelerini orada yakalarsınız. Çok lüks bir yer değil, hatta öğrenciler falan geliyor. Ama görüntü muazzam.

Amsterdam'dan gelen adama en komik cevap bu olsa gerek SEKS .. hmmmmm

ww3.png

Çok comic, gelme burada alamancı fazlasıynan var davud

Geri
Üst Alt