Ufuk Erten
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 10.052
- 189
- 368
Amsterdamda nereye gidilir bro yazin akicazda ? RLD harici...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
RLD ve uyusturucu icin gelmiyorsan hic gelme bence. Kendim kullanmiyorum ve benim icin Amsterdam öyle vay aman diyilecek sehir degil. Kullaniyorsan senin icin cennet gibi olabilir ama.Amsterdamda nereye gidilir bro yazin akicazda ? RLD harici...
Bağcılar esenler maltepe-gülsuyu tarlabaşı gaziosmanpaşa
Buralarda güzel mekanlar var
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kulanmiyorumda club ortamlari iyi degilmi? Tarihi yerler olarak sormadim zatenRLD ve uyusturucu icin gelmiyorsan hic gelme bence. Kendim kullanmiyorum ve benim icin Amsterdam öyle vay aman diyilecek sehir degil. Kullaniyorsan senin icin cennet gibi olabilir ama.
Amsterdamda nereye gidilir bro yazin akicazda ? RLD harici...
amsterdamdan geliyosan siparisim olcak renktaş
amsterdam'da bir cacik yok , anca ot/esrar .. RLD ..
muzeleri var , eglence mekanlari , baskada bir havasi civasi yok buralarin , ben turist olsam gelmem sahsen .
Geçen hafta ish görüsme için A'dama gittim - Centraal Stationdan çiktiktan beri sadece yabancilarla karsilastim
Yolu soruyorum adamlar Ingilizce konusmaya basliyorlar.![]()
Fena degil, eglenirsin o kesin ama bence Amsterdam'a kadar yol yapmisken Paris' e git onun yerine. Paris clubleri super ve fiyat farki pek yok. Hollanda'da normal sehirler pek pahali degil ama Amsterdam'da hersey iki kati.Kulanmiyorumda club ortamlari iyi degilmi? Tarihi yerler olarak sormadim zaten![]()
Amsterdam o kadar da boş değil yav gelecek bahar gelmeyi düşünüyorum da saydığınız şeylerin yani sıra Anne Frank evi, Van Gogh müzesi de heyecan verici bence
Reddetmiyorum sadece baska guzel seyler de var diyorumCoffee shoplar için gitdini biliyoruz.
Arkadas Amsterdam'a tarihi sehir oldugu için gelmiyor ama yanlis anlamadiysam. Tabiki Rijksmuseum, Rembrandt evini görmek güzel ve genel kültür açisindan güzel ama ta Türkiye'den gelip görmek icin benim icin biraz fazla olurdu. Belki kendim Hollanda'da yasadigim ve burayi çok normal olarak gördügüm icindir.Amsterdam o kadar da boş değil yav gelecek bahar gelmeyi düşünüyorum da saydığınız şeylerin yani sıra Anne Frank evi, Van Gogh müzesi de heyecan verici bence
Fena degil, eglenirsin o kesin ama bence Amsterdam'a kadar yol yapmisken Paris' e git onun yerine. Paris clubleri super ve fiyat farki pek yok. Hollanda'da normal sehirler pek pahali degil ama Amsterdam'da hersey iki kati.