- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Geliyor
Prof mu ne bir uzman bu gece dışarıda yatın demiş, bundan demek ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geliyor
Prof mu ne bir uzman bu gece dışarıda yatın demiş, bundan demek ki.
7 saat önce atılmış tweet
öyle bir şey yok, asıl büyük depremin olacağını gösterir.
artık yolun sonu geldiği için deprem oluyor. enerji orda birikmiş, iki parça birbirine girmiş sıkışmış gidecek başka yer kalmamış. yavaş yavaş kırılıyor işte. bu da ilk belirtileri. bu sıkışma iyice arttığında daha büyük kırılma olacak.
iki tane bisküviyi birbirine yapıştırıp ittirirsen önce çatlar sonra da kırılır. bu da onun gibi. ama her zaman diyorum, tek risk istanbul değil. türkiyenin bir çok bölgesindeki insanlar 7 depremini görebilecek potansiyeldedir. istanbul büyük olduğu için yıkımı da büyük olacak sadece. en son bildiğimiz 7.2 van depremi vardı sanırım. inanılmaz bir şey ev bildiğin konum değiştiriyor sağa sola.
bana kalırsa istanbulun kuzeyinde yaşayanlar bu konuda daha şanslı olacak, bir de evleri 1999 depreminden sonra yapıldıysa sanıyorum binaları ayakta kalacaktır. en çok ayakta kalacaklar ahşap ve çelik konsrüksiyonlu evler olacak. kerpiç, ardından betonarmeler gider.
Haa ben yeni tweet sandım.
Beyler bu tarz kırılgan konularda herkesin dediğini paylaşmayın pls.
Hollandalı bilim adamıymış
![]()
Depremden 48 saat önceki uyarı hayat kurtardı
Depremler önceden tahmin edilebilir mi? İtalya, bu sorunun cevabının geçmişte mahkeme salonlarında arandığı bir ülke. Bu yüzden İtalya'da dün gerçekleşen 6.6...www.hurriyet.com.tr
![]()
Depremi 1 hafta önceden bildi
İtalyan sismolog büyük bir deprem olacağı konusunda yetkilileri ve halkı bir hafta boyunca kamyonetine hoparlör bağlayıp uyardı. Ancak kimse dinlemedi. Beklenen deprem dün gece L’Aquila’yı vurdu. 207 kişi öldü, bin 700 kişi de yaralandı. 15 bin ev harabeye döndüwww.milliyet.com.tr
olası bir istanbul büyük depremi zaten tr yi çökertir.
Zemin de önemli bunların yanında. İlk aklıma gelen Avcılar mesela. Zemin konusunda inanılmaz sıkıntılı bir yer.
Valla öyle reyiz yani sadece ülkenin bir ilinde deprem olmuş diye bakmamak lazım. İstanbul'un böyle kocaeli depremi gibi bir faica yaşaması demek ülkede hayatı durdurur.kesinlikle kaldıramaz ülke, uzun süre de toparlanamaz.
gökyüzünü izleyenler bazı tahminerde bulunabiliyorlar,
![]()
Yaptığı Kehanetlerle Amerika'daki Depremi Bilen Gizemli Twitter Hesabı
Geçtiğimiz günlerde ABD'nin Kaliforniya eyaletinde 7.1 şiddetinde bir deprem meydana gelmiş, yüksek şiddetli deprem korkutsa da can kaybı yaşanmamıştı. Ancak...onedio.com
Kızıl Deli Kahin (@MilenyumKahin) | Twitter
Les tout derniers Tweets de Kızıl Deli Kahin (@MilenyumKahin). ,Gizli Gerçekler,Armageddon ve Kıyamet Alametleri. Ölümüne Atatürkçü,Muhammedi Sosyalist Türkmen Kızılbaş.4 kitap bende. Başka hesabımız yokturtwitter.com
Bu eninde sonunda gerçekleşecek. Binlerce masum insan ölecek ve ondan sonra önlem alınmaya başlanacak. Yönetmelikler değişecek denetimler artacak herkes istediği yere kafasına göre inşaat yapamayacak . Ama bunların hepsi binlerce insan öldükten sonra olacak hep böyle olur. Felaket yaklaşıyor herkes farkında ama kimse bir şey yapmıyor.olası bir istanbul büyük depremi zaten tr yi çökertir.