İstanbul'da Deprem

Yok olmayabilir tabii ona itirazım yok zaten ama gözünün kestirdiğine sallayıp, halkın parasından filan bahsedip, kesmeyenleri yokmuş gibi davranması bilmiyorum yani bunun adı ne ki şimdi he onu yapmıyor diye bunu da mı yapmasın dersen yapsın tabii ama işte insan madem öyle devamını da getirmesini bekliyor. Programın başında hangi mahalleler sıkıntılı söylemeyelim şimdi diyor bu ne demek yani aşağı yukarı nerede yaşayan insanlar öleceği belli ise mahalle mahalle olacak şekilde, bunu yöneticiler yapmıyor ise gazeteciler paylaşsa ne olacak yani he üstün körü bir araştırma ile belki herkes ulaşabilir bu verilere belki ama ben sıradan bir vatandaş olarak bundan nasıl emin olabilir ve nasıl önlem alabilirim ki alması gerekenler üzerinde baskı oluşturabilir.
Aklınca denge kuruyor işte, dedim ya bu adam böyle fazlasını beklememek lazım. O dediğin olaya ben de çok gıcık olurum, başkasına gözü yemez konuşamaz ama gözünü kestirdiği birine demediğini bırakmaz, sinir bozucu bir durum. Cüneyt Özdemir'de çok yapar onu.

Sıcağı sıcağına insanlar korkuyu hissetmişken muhalefetin bu konuda yüklenmesi gerek.Can tatlıdır en koyunu bile deprem yüzünden can korkusunu hissedince tepkiyi gösterir.

Kimse kusura bakmasın bizim halktan bir b.k olmaz 3 gün sonra her şey aynı devam eder güç karşısında ezilmekten başka hiçbir şey yapmazlar.

Tepki gösterse millet ne olacak kimseninde gerçekten umrunda olduğunu sanmıyorum. Herhangi bir siyasî partiye yakınlığımdan uzaklığımdan değil renktaşlar siyasetin partilerin hepsi aynı bana göre. Bu ülkeye geleceğe olan inancımı kaybedeli çok oldu. Allah hepimizi korusun.🤲

Bu gece ıstanbuldakiler zor uyur

Van depreminden sonra kısa süreçte(1hafta) 2000 artçı olduğunu hatırlıyorum. Allah kimseye yaşatmasın ne büyüğünü ne de acısını...

Wp den bahsedilen mesaj bana ulaştı

Kadının teki gece 4 de büyük deprem olacağını söylüyor

Tanıdığı varmış güya afadda,halktan saklıyorlar tarzı konuşuyor

Sürekli sallanıyorum gibi hissediyorum paranoyak oldum artık nasıl uyurum bilmiyorum. Zaten 23.02 ve 23:20 de yine artçılar oldu

2 gün öncekini de hissettim bugün 5.8 olan çok kötüydü resmen su ısınınca fokurdar ya yerin altından o sesi duydum

Bu arada o mesaj hakkında işlem başlatılmış

Açıkçası pek inandırıcı gelmedi kadının ses tonu felan direk yalan diye bağırıyor

Wp den bahsedilen mesaj bana ulaştı

Kadının teki gece 4 de büyük deprem olacağını söylüyor

Tanıdığı varmış güya afadda,halktan saklıyorlar tarzı konuşuyor
Bu mesajı etrafa yayan herkes kendini önemli hissettirmek için akrabam belediyede çalışıyor vs diyerek birinci ağızdan duyduğunu iddia ediyor.Kolpa olduğunu buradan bile anlayabiliriz.

Vay arkadaş.. Koca teknoloji ve bilim devi Japonya depremin merkezine göre 5 ile 50 saniye önceden haber verebiliyor maksimum bizim afad saatler öncesinden bilecek öyle mi :) Bu mesajları kim yayıyorsa Allah belasını versin bunlara inanıp uyuyamayan bir sürü insan vardır kesin, inş yakalanırlar okkalı bir ceza alırlar.

Vay arkadaş.. Koca teknoloji ve bilim devi Japonya depremin merkezine göre 5 ile 50 saniye önceden haber verebiliyor maksimum bizim afad saatler öncesinden bilecek öyle mi :) Bu mesajları kim yayıyorsa Allah belasını versin bunlara inanıp uyuyamayan bir sürü insan vardır kesin, inş yakalanırlar okkalı bir ceza alırlar.
Hırsızlar yayıyor.İnsanların evlerini terketmesini sağlıyorlar.

Geri
Üst Alt