- 1 Ağustos 2009
- 45.043
- 43.701
- 4.258
Gerek yok rtaş. Gsmizi takip etmeyene özel info vermeyiz…İlk posta Sanchez ve Ndombele statu gereği oynayamıyor yazılabilirmiş. Takımı takip eden sayısı az.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerek yok rtaş. Gsmizi takip etmeyene özel info vermeyiz…İlk posta Sanchez ve Ndombele statu gereği oynayamıyor yazılabilirmiş. Takımı takip eden sayısı az.
37 km rüzgarda savrulabilir bir ikili gibi geldikaan -abdülkerim tandem faciasını en son konya deplasmanında yaşamıştık, allah'tan zorlu deplasman değil yoksa gene patlama olasılığı yüksekti. bu ligde 3 yerli çıkartamazken 4 yerliyle oynamayı enayice buluyorum ben, en azından sergio'yla başlayabilirdik. onun dışında nelsson'un da durumuna bakarsak normal gibi kadro.
Sadece nelsson’a sasirdim. 2-3 antrenman kaçırdı galiba sadece
Tam bunu yazacaktım sen yazmışsın başkanİkinci yarı mertens<->zaha yapıp kerem'i 10 noda görmek için fırsat olabilir
İst ye karşı kandırmaca olur o işİkinci yarı mertens<->zaha yapıp kerem'i 10 noda görmek için fırsat olabilir
Biz skora bakariz kimin oynadigina degil.Sanchez , Ndombele diyorsunuz
Maçtan maça mı takip ediyorsunuz sadece
Yedeklerde5 gün doğum izninde
Senin ve sezon oncesi Muslerayi rotasyona sokup yedek kaleciyi kaleye atanlarin ıslak hayallerinin suya dusmesi keyif veriyor bize.Yedigimiz gollerin %92'si Muslera'nin bireysel hatalarindan olusmusken hala israr etmek sacmalik. Kalede Muslera degil de Eray Iscan ya da Ismail Cipe varmis gibi haftalardir. Cek kenara 2 mac dinlensin.