GSC Haber İstanbulspor Maçı İlk 11’imiz Belli Oldu!

Genc oyuncu dusmani hocamiza gittik genc oyuncu transfer ettik

Lemina ayın 1inde Kayseriye karşı oynadı. Bu maçta oynamazsa oynayacağı bir sonraki maç içerdeki Eyüpspor maçı olacak, ya da sonrasındaki Juve maçı. Oyuncunun maç temposunu kaybetmesindense burda ilk 45 dakika sahaya atalım en azından formda kalsın. Bunu görmek çok zor değil ama forum ezbere yorum kaynıyor, oturduğumuz yerden bile bir tane yerine oynayabilecek orta saha söyleyememişsiniz.
Eyupcan karasu oldumu rtaş herhangi biri diyorum soyluyorum ya zaten hali hazirda isimi. Fark etmez yani kimin oynadigı

City maçına Lemina-Torreira çıkmayan adam, şu maça çıkıyor. Zorla sövdürecek gerçekten…

Abi bu Asprilla’nın orta saha versiyonunu bulamıyor musunuz? Koyun oynasın şöyle maçlarda Torreira ve Lemina da insan

Ünyay ne oldu sakat mı?

Lemina ayın 1inde Kayseriye karşı oynadı. Bu maçta oynamazsa oynayacağı bir sonraki maç içerdeki Eyüpspor maçı olacak, ya da sonrasındaki Juve maçı. Oyuncunun maç temposunu kaybetmesindense burda ilk 45 dakika sahaya atalım en azından formda kalsın. Bunu görmek çok zor değil ama forum ezbere yorum kaynıyor, oturduğumuz yerden bile bir tane yerine oynayabilecek orta saha söyleyememişsiniz.
Ezbere yorumu sen yapıyorsun rnktaş..
Herşey savunmak zorunda değilsiniz.
Atla deve değil Bir maçla maç temposu falan kaybolmaz.Şunun gibi bktan bir naçta sakatlansa ne olacak..

Geçen kupa maçının ikinci yarısında sol stopere çekmişti. Ereni sağbeke attıysa kazımcan solbek olur o zaman.
Öyle olacak usta. Yokluktan çekmiştir. Şu an sorun yok.

Bişey olursa kırmızı koca burnuyla çıkıp ağlamayı bilir ama
Usta bu adam nihayetinde Galatasaray'ımızın hocası. Son 3 senenin de şampiyonu. Böyle hakaret etmek yakışık almaz. Futbolda her şey olabilir. Bu maçta Lemina da sakatlabilir. Sakatlanınca üzülüp ağlaması normal. Göbek atmayacak sonuçta.

Lemina cezalı neyse de Torreira niye oynuyor yahu? Kafayı yersin Okan'ı anlamaya çalışırsan. Artık saldım ben.

13-14 topçumuz var kaleci ve forvet harici herkes her yerde oynuyor

Sol beki kanat yaptık, sağ bek yaptık biraz daha zorlayalım orta saha oynasın

Sanchez'i 3 mt sola kaydırdık 5 yedik Frankurt çöpünden

Hala kiralık peşinde koşun bu gerginliğin ortasında her şeyimiz eksiksiz gibi 18 yaşında çocuk alın ama onu da böyle maçlara yetiştiremeyin

Torreira 50 maç oynasın ama her maç 10 üzerinden 7 üstü oynasın İstanbul'a karşı da, Liverpool'a karşı da

Günay
Gökdeniz Kaan Kazimcan Eren
Torreira Lemina
Asprilla Ilkay Ahmed
Icardi

Hafta sonu sadece torreira oynayacak

Lemina zaten cezali yani dinlenerek gecirir

Barışı sag beke koyup kaanı ortaya koyup leminayı dinlendırmeyi akıl edecek hoca nerde

Kadro kalitemiz o kadar derin ki, sürekli aynı futbolcuları oynatmak zorunda kalıyoruz.

Geri
Üst Alt