- 6 Eylül 2014
- 95.586
- 66.031
- 4.608
Erenide sağ bek yaptı yaptı hocamiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maç kopmuşken bi bölgeye atıyor 10 dk bakıyor orda top sürebiliyorsa o bölgenin topçusu yapıyor çok garipErenide sağ bek yaptı yaptı hocamiz
Eyupcan karasu oldumu rtaş herhangi biri diyorum soyluyorum ya zaten hali hazirda isimi. Fark etmez yani kimin oynadigıLemina ayın 1inde Kayseriye karşı oynadı. Bu maçta oynamazsa oynayacağı bir sonraki maç içerdeki Eyüpspor maçı olacak, ya da sonrasındaki Juve maçı. Oyuncunun maç temposunu kaybetmesindense burda ilk 45 dakika sahaya atalım en azından formda kalsın. Bunu görmek çok zor değil ama forum ezbere yorum kaynıyor, oturduğumuz yerden bile bir tane yerine oynayabilecek orta saha söyleyememişsiniz.
Onda bir sorun gormuyorum ben.Erenide sağ bek yaptı yaptı hocamiz
2 maç cezalıLeminayi dinlendireydik iyidi
Seni var ya bulduğum yerde pata pata
Ezbere yorumu sen yapıyorsun rnktaş..Lemina ayın 1inde Kayseriye karşı oynadı. Bu maçta oynamazsa oynayacağı bir sonraki maç içerdeki Eyüpspor maçı olacak, ya da sonrasındaki Juve maçı. Oyuncunun maç temposunu kaybetmesindense burda ilk 45 dakika sahaya atalım en azından formda kalsın. Bunu görmek çok zor değil ama forum ezbere yorum kaynıyor, oturduğumuz yerden bile bir tane yerine oynayabilecek orta saha söyleyememişsiniz.
Öyle olacak usta. Yokluktan çekmiştir. Şu an sorun yok.Geçen kupa maçının ikinci yarısında sol stopere çekmişti. Ereni sağbeke attıysa kazımcan solbek olur o zaman.
Usta bu adam nihayetinde Galatasaray'ımızın hocası. Son 3 senenin de şampiyonu. Böyle hakaret etmek yakışık almaz. Futbolda her şey olabilir. Bu maçta Lemina da sakatlabilir. Sakatlanınca üzülüp ağlaması normal. Göbek atmayacak sonuçta.Bişey olursa kırmızı koca burnuyla çıkıp ağlamayı bilir ama