- 16 Haziran 2010
- 204.110
- 156.211
- 6.838
Onu demiyorum, hic kosmuyorlar diyorsun da onu kastettim.İzledim Bu sene balina maçlar kazqniyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu demiyorum, hic kosmuyorlar diyorsun da onu kastettim.İzledim Bu sene balina maçlar kazqniyor
Valla bu grupta olağan olan şey Uefaya gitmemiz. Gruptan çıkamadık diye hayıflanamam. 4. olursak da aşırı anormal bir durum değil. Kopenhag son yıllarda bizden tecrübeli Avrupa'da. FT'nin son dönemi gibi gelenden gidenden 5 6 yemeyek kafi. Uefa'ya kalırsak da kazık bir ekip çekerler bizeYakışmadı.
Geçen kosmamislar şampiyonlar ligi ilk maçında 113 kosmuslar yanlış mı gordumOnu demiyorum, hic kosmuyorlar diyorsun da onu kastettim.
Real iç sahada unyon berline 250km mi koşacak biladerGeçen kosmamislar şampiyonlar ligi ilk maçında 113 kosmuslar yanlış mı gordum
Kopenhagdan iyi takim biz 111 Real 113 kosmusÖğretmenlik mi GS topculugu mu.
Real iç sahada unyon berline 250km mi koşacak bilader
CL macinda 113 Real gibi kulup icin cok iyi. Herhalde Kopenhag kadar kosacaklari hali yoktu.Geçen kosmamislar şampiyonlar ligi ilk maçında 113 kosmuslar yanlış mı gordum
Biz kaç kosmaliyiz admirim ortalamaCL macinda 113 Real gibi kulup icin cok iyi. Herhalde Kopenhag kadar kosacaklari hali yoktu.
Kopenhagdan iyi takim biz 111 Real 113 kosmus
Zaha çalışsın
Rakibe ustunluk kuramiyorsan 120 yapmalisin en kotu. Anca pres ve alan savunmasini iyi yaparak gol yemeyi onlersin. Topu gezdirmeyi ve sende saklamasini saglarsan daha az kosmak da yeterli olabilir.Biz kaç kosmaliyiz admirim ortalama
Evet sen çalışacaksın Zaha kardeş
Biz o gezdirme işini yapamıyoruz. 120 koşmak lazım. İcardi kaç koşuyor acaba 9 u gecmiyordurRakibe ustunluk kuramiyorsan 120 yapmalisin en kotu. Anca pres ve alan savunmasini iyi yaparak gol yemeyi onlersin. Topu gezdirmeyi ve sende saklamasini saglarsan daha az kosmak da yeterli olabilir.
Takimin yarisi obez bizim kosabilecegimiz max 117.Biz o gezdirme işini yapamıyoruz. 120 koşmak lazım. İcardi kaç koşuyor acaba 9 u gecmiyordur
Zaten bu takimin en buyuk handikapi topu takimda (hizli) gezdirememek, set oyunu diye birsey yok. Buyuk takima yakismayan bir durum maalesef.Biz o gezdirme işini yapamıyoruz. 120 koşmak lazım. İcardi kaç koşuyor acaba 9 u gecmiyordur
Kerem aktürkoglunu saymazsak bunu yapacak adamlar var bizde ama yapamıyoruz ilginc.Zaten bu takimin en buyuk handikapi topu takimda (hizli) gezdirememek, set oyunu diye birsey yok. Buyuk takima yakismayan bir durum maalesef.
Münih maçında söyle bunuGalatasaray koşmaz koşturur
Teknik ekibe bakar.Kerem aktürkoglunu saymazsak bunu yapacak adamlar var bizde ama yapamıyoruz ilginc.
3. olursak ben de kabul ederim, hayıflanmam da golümüz attık, puanımızı aldık rezil olmadık yaklaşımına dedim ben.Valla bu grupta olağan olan şey Uefaya gitmemiz. Gruptan çıkamadık diye hayıflanamam. 4. olursak da aşırı anormal bir durum değil. Kopenhag son yıllarda bizden tecrübeli Avrupa'da. FT'nin son dönemi gibi gelenden gidenden 5 6 yemeyek kafi. Uefa'ya kalırsak da kazık bir ekip çekerler bize