İstanbulspor Maçında Oynayan Oyunculara İzin Verildi

3. olursak ben de kabul ederim, hayıflanmam da golümüz attık, puanımızı aldık rezil olmadık yaklaşımına dedim ben.
Bu grupta ne diyim ahbap? Bayern gruplarını fulluyor hep. Ordan 2 gitti. Manu deplasmanından 1 gitti. İçerdeki manu maçı bile zor. Kopenhag geçen sezon evinde City, Sevilla, Dortmund'a yenilmemiş. Tarihimizde gruplarda bir takımdan 6 puan almışlığımız yok. 2-3 tane hedef maçı var yani Ali Sami Yen'in sözünü biz de seviyoruz ama gerçekler öyle değil.

Fb ve Bjk gibi 0 da çekebilirdik. Pis bir grup.

avrupa'da başarıyı tielemans'la sezonu açıp 3 ayda nargileci dayı hariç hazır orta saha alamayan yönetime sorun.

ligde geçen sene ben de eleştiriyodum da adam herkese koya koya ilerledi. bu sene olur da farklı ilerlerse o zaman hesabını sorarız.

İyi yatın tamam mı
3 gün sonra agücü 6 gün sonra manu maçımız yok bizim
Yatın dinlenin

taraftar istiyor ki köpek gibi çalışsın topçular.3 günde bir maç varken yapılan idmanın hiçbir etkisi olmuyordur zaten maçlar idman yerine geçiyor. Boey ve Toreiraya ekstra izin verilsin
işte işi bilen bir taraftar.
sanıyorlar ki hergün idman yapınca daha iyi olacak takım
olmaz

Bu grupta ne diyim ahbap? Bayern gruplarını fulluyor hep. Ordan 2 gitti. Manu deplasmanından 1 gitti. İçerdeki manu maçı bile zor. Kopenhag geçen sezon evinde City, Sevilla, Dortmund'a yenilmemiş. Tarihimizde gruplarda bir takımdan 6 puan almışlığımız yok. 2-3 tane hedef maçı var yani Ali Sami Yen'in sözünü biz de seviyoruz ama gerçekler öyle değil.

tete golü atmasa 0 çekecektik.

1695816093764.webp

Yani bu grupta kimse niye Bayern’e, Manu’ya geçildin de gruptan çıkamadın demez ama bu kadar yatırım yapıp Kopenhag’ı geçememek olmaz. İstediği kadar evinde X takımlara yenilmesin. Manuyu evde yenip Kopenhag’a orada yenilmeyip 3. Olarak yola devam etmek şart.

Yani bu grupta kimse niye Bayern’e, Manu’ya geçildin de gruptan çıkamadın demez ama bu kadar yatırım yapıp Kopenhag’ı geçememek olmaz. İstediği kadar evinde X takımlara yenilmesin. Manuyu evde yenip Kopenhag’a orada yenilmeyip 3. Olarak yola devam etmek şart.
3. olma şansını ilk maçta yakmış olabiliriz.

Evet almalıydık ilk maçı. Ona bir şey demiyorum ama Icardo ve Kerem çok kaçırdı. Muslera zıçtı. Okan devrede adam değişmedi. Erden hazır adamlar almadı. Olaylar zincirleme gelişti.

Fikstür açıklanmadan önce Kopenhag'la iç saha maçınız ilk maça denk gelmesin, Manu deplasmanıyla başlayalım diye boşa demedim. Nerde fizik olarak olmayan adam var hepsini almışız. Şu anda 3.lük için Kopenhag favori. Ben de beklentimi ona göre ayarladım.

Olur. Ben de işim gereği bazen ayda 10 farklı şehre gidiyorum. Arada 1-2 gün kendime vakit ayırdığımda kendimi daha iyi hissediyorum. Haftada en az 1-2 gün tamamen uzaklaşmalı insan yaptığı işten.
Olmaz fizige dayali bir is yapan takimin yarisi fiziken bitikse bu adamlara izin vermek sacmaliktir tum takim hazir olur izin verir mental sagligi iyilestirirsin

Mesela fener bu izni verse agzimi acmam tum oyunculari hazir sen veremezsin

Bu sezon okanin kellesi devre arasindan sonra istenir vaziyete gelir herseyi yanlis yapiyor

Geri
Üst Alt