İstanbulspor Maçında Oynayan Oyunculara İzin Verildi

icardiye izin vermeyin kilo alacak

@Can BÜYÜK @Kolpa Kemal Kürek

Almanya’da böyle 7 günde 3 maç olan fikstürlerde izin günü oluyor mu takımların?

Henüz belli değil de yarın cidden izin yapacaksak merak ettim.

Pek bir bilgim yok açıkçası ama bizde olduğu kadar fazla tatil günü yoktur muhtemelen.

Maçta oynayan oyuncular ertesi gün rejenerasyon antrenmanı yapıyorlar bunu biliyorum ama böyle sıkışık fikstürde izin gününün olduğunu hiç sanmıyorum açıkçası. Özellikle Bayern'in 3 kulvarda devam ederken izin yapacağını düşünmüyorum, daha sezonun başındayız hem de.

Bu izinler transfer programları vs. konusunda hiçbir fikrim yok ama bir zamanlar FLICK hocanın dediği gibi bir takım antrenmanda ne yaparsa onu oynar, dolayısıyla bu antrenman işi yalnızca hocalara bırakılmayacak kadar önemli bir iştir

Erden Timur PL deneyimi olan spor bilimcisi, diyetisyen, spor psikoloğu, yardımcı hoca, fitness hocası, oyuncu geliştirme hocası, duran top hocası, hücum hocası, savunma hocası, posession hocası, press hocası, performans analisti, taktik analisti ne var ne yok 30-40 kişilik ordu gibi ekibi kurmalı bu gibi önemli işler bu işlerden anlamayan hocalara bırakılmamalı

Yeter bıktık nizamsızlıktan

Oynayan oyunculara izin verilmesi gayet normal 12 günde 4 maça çıktık ve önümüzde 3'er gün arayla gene 3 maç daha var. 22 günde 7 maça çıkıp milli araya gireceğiz.

En iyi antrenman şekli = maç temposudur. Maçtan daha iyi antrenman olmaz o yüzden yoğun dönemde galibiyet üstüne 1 gün arayı olumlu buluyorum.

@Can BÜYÜK @Kolpa Kemal Kürek

Almanya’da böyle 7 günde 3 maç olan fikstürlerde izin günü oluyor mu takımların?

Henüz belli değil de yarın cidden izin yapacaksak merak ettim.

Leipzigin bu hafta antrenman plani. Tek bos günleri pazar. Bu hafta iki maclari olmasina ragmen hep antrenman yapiyorlar.

1695826959016.webp

Onun icin türk futbolu haftada iki maci kaldiramiyor. Neyin izini? Gecen sezondan beri her mac sonu gereksiz izin veriliyor, milli mac arasi geliyor calismak yerine izin veriliyor. Basari var diye kimse ses cikarmiyor. Manu dan 4 Bayern den 6 yiyince bu izinleri normal görenlerin tepkisini merak ediyorum .

Ha diyecekler izin verilmese sanki o takimlari yenecegiz mi diye, tabiki hayir ama en azindan belki 50. dakikadan sonra yürüyerek top oynamiyacagiz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt