İstanbulspor Sahadan Çekildi

Yarın maçtan sonra rakipteki serefsizden şov bekliyorum. Fener macinda öldürüldükten sonra ağzını açmayan serefsizden. Ins yarın lehimize en ufak bir hata olmaz. Turk futboluna bir çete çökmüş durumda. Reyis uyusun.

Buyukeksi giderse yerine ahmet nur cebi yi getirir bunlar..En son bjk feda dediğinde demirören i başkan yapmışlardı...Zaten bjk dipte rekabet fb-gs arasında diyip bjk başkanını koymuşlardı oraya hem bjk yükseldi hem de bize feci darbe vurdular..Şimdi de benzer isler
Bu büyükekşiyi zaten malum takım lobisi getirdi oraya. Bilerek koftiden gs li buldularki yaptıklarının üstünü örtmek için

Yarın maçtan sonra rakipteki serefsizden şov bekliyorum. Fener macinda öldürüldükten sonra ağzını açmayan serefsizden. Ins yarın lehimize en ufak bir hata olmaz. Turk futboluna bir çete çökmüş durumda. Reyis uyusun.
Ziyarete gidenlerden biride hurma bakalım neler olacak

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pozisyonu izleyemedim haklı mı ist ?

Sahibine hizmet etmek isteyen köpekler iyi havlar.

Rte den çıkıp benim emrim olmadan size noluyor lan bit sürüleri demesini bekliyorum. Sonra kacismaya başlar sarı lacivert bok böcekleri.

Not iktidari sevmem ama birinin bunlara ayar vermesi şart

Geri
Üst Alt