İstanbulspor'un Yeni Teknik Direktörü Hakan Yakın Oldu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator

20231016_194338.webp

İstanbulspor, teknik direktörlük görevine Hakan Yakın'ı getirdi.

ne klas adamdı yav şarapcı abilere benzemiş

ligde 7 ex GS oyuncusu hoca olarak görev yapmaktadır, pendik spora da selçuk giderse 8 olcuak

Hagi'ye Locatelli'yi alacağız deyip Hakan Yakın'ı getirmişti yönetim klas bir topçu idi fakat 1 küsur senelik sakatlık sonrasında gelmişti Hagi'de oynatmadı haliyle.

Hagi'ye Locatelli'yi alacağız deyip Hakan Yakın'ı getirmişti yönetim klas bir topçu idi fakat 1 küsur senelik sakatlık sonrasında gelmişti Hagi'de oynatmadı haliyle.

her gün webaslana bakıodum locatelli geldi mi diye bütün ay çıkan başka topçu ismi de yoktu, riberynen birlikte 1 tane daha iyi topçu alsak champ olabilirdik o sene iyiydik zira. :uhu:

Bunların kadrosu çok kötü yav. Kim gelirse gelsin işi çok zor.

her gün webaslana bakıodum locatelli geldi mi diye bütün ay çıkan başka topçu ismi de yoktu, riberynen birlikte 1 tane daha iyi topçu alsak champ olabilirdik o sene iyiydik zira. :uhu:
Derbi canavarıydı o takım içerde Fb ile Bjk'yı sürklase etmişti kupada da 5 atmıştı tamamen yönetime yazar kaçan şampiyonluk iki adam alsalar Hagi'nin de bizdeki hikayesi farklı olurdu belki.

Derbi canavarıydı o takım içerde Fb ile Bjk'yı sürklase etmişti kupada da 5 atmıştı tamamen yönetime yazar kaçan şampiyonluk iki adam alsalar Hagi'nin de bizdeki hikayesi farklı olurdu belki.

Sampiyonlugu kendi ellerimizle verdik

Icerde trabzon’a maglup olduk

Kupa finalinden sonra ise genclerbirligi’ne yine samiyen de maglup olduk

Bu iki maci almis olsaydik disarda fenere kaybetmemiz önemsiz olacakti son hafta kazanarak sampiyon olacaktik

Geri
Üst Alt