İşte 11' ler...

Cevap: İşte 11' ler...

13. sıradayız!! Altımızda sadece 5 takım kaldı. Mağlubiyet sayımız 14..Rekorları paramparça ederek emin adımlarla Bank Asyaya yürüyoruz!!

Bülent Ünder' i de ayrıca tebrik etmek lazım!! Serkan Kurtuluş' a hala güveniyor olmasını takdir ediyorum!! Bu ciddi bir vizyon meselesi, aradığımız kan sensin Bülent Hoca!! Sen neymisşin meğer, takımda aksayanları ne güzel tespit etmişsin....Barış, Aydın ve M.Sarp' ı oyuna alıyorsun bu saatden sonra!! Ya bu adamları benim 4 yaşındaki kızım sahaya sürmez Bülent Hoca, aylardır izlediğin takımda yapacağın bumu Allah aşkına!!

Bülent Ünder' i de ayrıca tebrik etmek lazım!! Serkan Kurtuluş' a hala güveniyor olmasını takdir ediyorum!! Bu ciddi bir vizyon meselesi, aradığımız kan sensin Bülent Hoca!! Sen neymisşin meğer, takımda aksayanları ne güzel tespit etmişsin....Barış, Aydın ve M.Sarp' ı oyuna alıyorsun bu saatden sonra!! Ya bu adamları benim 4 yaşındaki kızım sahaya sürmez Bülent Hoca, aylardır izlediğin takımda yapacağın bumu Allah aşkına!!

o değilde aklıma geldi,barış ayhan mustafa sarp ile ilk yarı daha fazla puan almıştık

Su baslik tam turnusol kagidi gorevi yapmis.Mactan once ve mactan sonrasiyla forumumuzun futbola bakis acisini,profilimizi gayet iyi yansitmis,sevindim.

Su baslik tam turnusol kagidi gorevi yapmis.Mactan once ve mactan sonrasiyla forumumuzun futbola bakis acisini,profilimizi gayet iyi yansitmis,sevindim.

maçtan önce biryerde yazmıştım bu ortasaha ile folloş oluruz diye,ama hoca akıl edemedi malesef

bu takimi önede döndürsen arkayada döndürsen, yatirsanda kaldirsanda, indirsende bindirsende ooooollllmmmuuuyyyyoooooorrrrr iste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bülent hocaya giydirmeyin bir zahmet. takim zaten frankenstein hali almis: agiz rijkaard, kulak hagi, beyin zaten yok...

Gerets tarzı kadroyla çıktık 3 7k.

Demekki giden hocaların bi bildiği varmış.

Bülent Ünder istifa hocam hadi git.

Geri
Üst Alt