İşte 11′miz!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

8e1femacgunu.jpg

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi son 16 turu 1. maçında Chelsea ile karşılaşacak.

Detaylar GSC Portal'da

Muslera,

Eboue, Chedjou, Hakan, Telles,

Melo, Selcuk,

Hajrovic Sneijder Burak

Drogba​

Enteresan..Semih niye kesik yedi anlamis degilim.

Hajrovicin oldugu iyi bence.

4231/433 tarj birsey oynicaz. "Ön Libero" tarzi adam yok.. Ceyhun gibi..berkide Melo üstülencek bu göreve..

ozmnd

Melo

Hajro Sneijder Selcuk Burak

Drogba

4-1-4-1 olabilir​

Klasik 10 numara+2 forvet+Hajrovic çok ofansif olmuş.Fatih Terim'in Real 11'i bundan daha defansifti.Bakalım sonumuz ne olacak?Ben beğenmedim 11'i.

Semih sakatmı? Iki ağır stoper ile çok riskli geldi bana.

fazla ofansif olmuş. karşımızdaki takım bursaspor değil bunun farkındayızdır umarım. mancini şaşırttı beni açıkçası. herhalde morinhoyu da şaşırtmak istedi. bakalım ne olacak.

edit: bu arada semih neden kesik yedi onu anlamış değilim.

hangisi acep?

melo

selçuk sneijder

hajrovic drogba burak

hajrovic melo selçuk sneijder

burak drogba

melo selçuk

hajrovic sneijder burak

drogba

Hayret Ceyhun yok 11'de :D Ama yine bir saçmalık var. Neden Semih değil de Hakan Balta?

Hiç beğenmedim.

Mancini kalabalık orta saha yapar diyordum ama ofansif kadro cıkartmıs.

+ olarak H.Balta ''çok iyi oynadı'' denilen maclarda rakipler tehdit olusturmadı hiç bugun takımın pimi çekilmiş bombası Hakan olur diyorum.

Semih neden kesik yedi ki bu adam için ?

Selcuk uzun zamandır cok kötü eğer iyi oynamazsa rakibe direnemeyiz cok hücumcu bir kadro cıkmıs cünkü.

Melo'nun çok ekstra bir performans göstermesi gerekecek.

Hakan Tellesin boşluklarını kapatsın diye seçilmiş. Ben Semih Hakan Chedjou üçlüsünü oynatır, Ched ön stoperde olur diye bekliyordum. Cesur bir kadro çıkardı Mancini. Hakkımızda Hayırlısı.

Semihin hafif sakatlığı vardı demekki riske edilmek istenilmedi. Bu arada kadro güzel. Takımımıza başarılar.

Ceyhun gibi agir adamla fln olmaz, Yekta Emre falan kimi koyarsak koyalim Sampiyonlar Ligi bir gömlek büyük gelir bu adamlara. Mancini isini biliyor, en iyi kadromuzu sahaya sürmüs.

Geri
Üst Alt