İşte Alp Yalman'ın Listesi

Melih Akan

Berlin Panteri
Galatasaray'da başkanlığa aday olan tek isim Yalman’ın kadrosu şekilleniyor.

Başkan adayı Alp Yalman’ın listesi yavaş yavaş belli olurken 25 Ekim’deki yapılacak olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da Yalman Yönetimi göreve gelirse Işın Çelebi 2. Başkan olarak görev yapacak. Yalman’ın, Taner Aşkın, Doğan Sarıbeyoğlu, Levent Nazifoğlu, Dikran Sönmezgil, Nasuhi Sezgin, Alper Noyan ve Engin Kaptanoğlu’nu da listesine alacağı belirtildi.

Taraftarların sevdiği Abdurrahim Albayrak ise Alp Yalman'dan gelen teklifi "Faydalı olma şansım yok" diyerek reddetti.

vay vay vay

her yerden puslu haberler geliyor

takım kötü,hoca rezil,baskan gidiyor,yeni yönetim les

gelecek karanlık

Liste lesh
Fiyasko bir yönetime dogru ilerliyoruz

Tek aday Alp Yalman olursa gidip boş oy atacağım. Zamanında Adnan Polat tek aday olduğunda da boş oy atmıştım, rakibi Adnan Öztürk olduğunda ise Adnan Öztürk'e atmıştım.

Rezil bir hale düşeceğiz muhtemelen; Alp Yalman'a kızma hakkımız da olmayacak çünkü bu durum Alp Yalman'ın suçu değil.

Bu arada her seçim bir şekilde yönetimlere girmek isteyen, başkan olmak isteyen "önemli" genel kurul üyelerimize de yazıklar olsun, Alp Yalman ve tuhaf yönetimine bıraktılar kulübü.

Ünal Başkanın futboldan anlamayan iş adamı lisetesinin bir benzeri gibi geldi... Alp Yalman bizi çok üzecek gibi görünüyor tek tesellim Prandelliyi kovup yeni bir hoca getirmesi olur..

Bravo bu durumda aday olabilmek bana göre gerçek Galatasaraylılık göstergesidir.

adnan polat vol2 dönemine giriyoruz

dürüst,ulusoy gibilere de yazıklar olsun

bugün aday olmayacaksanız ne zaman olacaksınız

son gün bugün,bari 1 aday daha cıksın yav

Ulan baska aday cikmiyor mu, nasil GSl li bunlar? Kulübü rezillere birakacaklar

sen 4.haftada kacarsan böyle yönetım kurulur anca.klubun basında dur oluşturdugun enkazı yönetme şerefıne nail ol.bu yalman yönetımı ıyı nıyetle kurulmuş ama bu futbolcularda bu saglam sözleşmeler klupte bu borç oldukça hıç bir sey yapamaz.

KEPENKLERI indirebiliriz .. bir 5 sene daha bu takimin yuzune bakilmaz ..

Seneye Sneijder/Muslera/Bruma gider ..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güvendiğimiz dağlara karlar yağdı, kimse aday olmadı. Yetersiz bir başkanla yetersiz bir ekiple, tek adaylı seçime gidiyoruz.

Sana da yaziklar olsun Ünal Aysal. Resmen kacip gidiyorsun, Galatasaray´i bunlara teslim ediyorsun. Seni de affetmem

Elini taşın altına koyan tek insan 74 yaşında bir eski başkanımız ise durum kötü demektir.

Ünal Aysal eğer böyle bırakıp giderse asla affetmem.

Pembe ve Mor formalar ile 8.sırada aldığı takımı yine aynı kaos'un eşiğinde bırakan insan olarak tarihe geçmeyi kendine yediren adam olacak.

ya benim anlamadığım ünal aysal madem aday olmayacak, bari de ki "aralık'ta istifa edicez, ocak'ta kongre var" kim aday olacaksa da herkes de adam akıllı bi liste yapsın, 5-10 günde kim liste yapabilir ki.

alp yalmanla ile ilgili kuvvetli olumsuz hislerim var

bari helvacı aday olsun ya:red:

Allah yardim eder felsefesiyle yola cikiyoruz. Gercekten Allahin yardimina ihtiyacimiz olacak.

Aysala da sallamayin. Adami biktirdilar. Terim, TFF, Kurullar, malum takimin yönettiği basin, hükümet, Terimciler, Kozaklar vs. Destek icin bile adama 50 kisi gitti. Kendi taraftar grubu bile adama destek vermedi. Ne icin kimin icin kendini yipratsin?

Geri
Üst Alt