İşte Alp Yalman'ın Listesi

Allah yardim eder felsefesiyle yola cikiyoruz. Gercekten Allahin yardimina ihtiyacimiz olacak.

Aysala da sallamayin. Adami biktirdilar. Terim, TFF, Kurullar, malum takimin yönettiği basin, hükümet, Terimciler, Kozaklar vs. Destek icin bile adama 50 kisi gitti. Kendi taraftar grubu bile adama destek vermedi. Ne icin kimin icin kendini yipratsin?
milletın şikeci baskanı hapis yatar bızım kı bıktımı?bumudur.acaba yaptıgı yanlış işler saçmalıklar tutsaydı bıkarmıydı.basarısızlıgın adını bıkkınlık koydunuz.sen 5.hafta teknık adamını kov 4.hafta ıstıfa et.bır ışıde zamanında yap.yalman olmasa adam klubu kayyuma bırakacak GS bu kadar umrunda.FT ve eskı yonetım gıttıgınden berı 18 ayda tek bır doğru hamle yapılmaz mı şunu yaptı dıyebılecegımız tek hamle.GS tarıhı böyle kaçış görmedı ben hatıramıyorum.adnan polat basarısızdı yapılanlar malum o böyle bıkıp kaçmadı.canaydına yapılanları söylemıyorum bıle.seytanın avukatlıgını yapmayın hala.

Biz sizi değiştiririz dememişlerdi ey Galatasaraylilar alin iste sizin eseriniz ortada. Destek olunacagina kostek olundu.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ha Alp Yalman başkan olmuş ha kayyuma devredilmiş bana göre en ufak bir fark yok. Listesinde ki adamların da ne olduğu belirsiz. Zaten Işın Çelebi'yi yönetime almak az çok felsefesini ortaya koyuyor.

4.haftada bu yönetım degışıklıgı olamaz ve çok saçma.ne olursa olsun tum hatalarına ragmen klubu en ıyı tanıyan ısım su an aysal.yonetımı sene sonuna kadar hıç olmazsa revıze etmelı yerlı bır teknık adamla göreve sezon sonuna kadar devam etmelı.getır ali durustu 2.başkanlıga her sorun çözulsün işte.

Kulüp ekonomik açıdan kimbilir ne halde ki başka aday çıkmıyor. Asıl buna oturup üzülelim, bunu düşünelim.

Gelecek karanlık!

bir kulüpte başkan adayı çıkmaması düşündürücü...o kadar adam arasından en azından cesaret göstermiş hiç gelmesini istemiyorum ama bu özelliği takdiri hak ediyor,hayırlısı olsun...

Birde şu lafı söylemezlermi; Galatasaray sahipsiz kalmaz diye. E işte ortada bıraktınız el birliği ile.

GT-I9300 Tapatalk

@bombarasi: Koskoca Galatasarayı ''Fb şikeden yeniden yargılanıp güçlenecektir'' diyen Alp Yalmanın başkanlığına muhtaç edenlere de YUH OLSUN.!!!

Nerdeyse tüm muhalefet seçimleri ertele hazırlık yapalım dedi.Seçimler ertelense aday çıkardı.Ü.Aysal niye seçimleri ertelemediğini yada aday olmadığını zaman gösterecek.

Kazanamaz bu listeyle. tabi talip çıkacak mı başkanlık için orası da muamma. Rezil bir durum.

Ben Ali Dürüst' ü çok severdim, güvenirdim. Bir gün mutlaka Galatasaray başkanı olacağına inanıyordum.

Ona da yazıklar olsun, şimdi çıkmayacaksın ortaya da ne zaman çıkacaksın!

Biz bitmişiz, geçmiş olsun.

Neden galatasaray zengin bir iş adamı çıkaramıyor düşünmek lazım. belki sistem ona müsade etmiyor tabi bilemem ama bu listeye bakınca kulübün kalan son damlalarınıda emmeye geliyorlar gibi geliyor bana.

Ibra etmedikleri yönetimi basa getirmek de bu cakma elitlere yakisirdi zaten.

Sanirsin Galatasaray´i sadece Adnan Polat batirdi. Bu yönetim ne ise yarardi? Ayni isimleri bi daha basa getirmek nasil bir manyakliktir?

Bu nasil bir camia arkadas ya? Renk, arma, tarih vs. eyvallah da, Türkiye´de camia olarak en sevmedigim camia Galatasaray camiasidir. (Üyeler vs.)

Bu nedir ya?
Koskoca Galatasaray'in düştüğü duruma bak.

Vasat gibi gözüken bir liste ancak helal olsun. En azından geleceği belli olan büyük ekonomik krizde ben bir şekilde yönetebilirim diyen tek adam oldu. İyi günlerin geleceği belliyken 4-5 adayı olan Galatasaray'da şimdi kimse elini taşın altına koymuyor. Yazık.

Ünal Aysal'a yazıklar olsun ki takım zaten karışık bir de saçma sapan bir yönetim kuruluna emanet ettiriyor klübü.. alp yalman'ın suçu yok zaman kısıtlıyken elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını ve seçildikten sonra da çalışacağına eminim ama maalesef klüp kaosa gidiyor.. Tek sorumlu ise maalesef ki Aysal'dır..

Geri
Üst Alt