İşte Alp Yalman'ın Listesi

Ünal Aysal'ın gözümde değeri biter arkadaş.
Takımı sahipsiz bırakıyor.

Yahudi olduğu için akıllı ve zeki olur belki bi lobisi olur..

Nerede çöp var listeye almış...

Seçilirse ayvayı yedik biteriz...

Zaten sevmiyordum EGOİST i. Neden sevmediğimi de haklı çıkardı sağ olsun. Defolup gitsin de gerekirse kayyum gelsin. Bundan daha iyi yönetir en azından ikide bir çocuk gibi küstüm gidiyorum yapmaz.

Bu arada da helal olsun Yalman ve ekibine. Hiç istemesem de en azından bir GALATASARAYLI nasıl olurmuş gösterdi herkese. Hep Dürüst dürüst derdim. Bu günden sonra her hangi bir seçimde aday olursa has.. len diyeceğim.

Allah yardim eder felsefesiyle yola cikiyoruz. Gercekten Allahin yardimina ihtiyacimiz olacak.

Aysala da sallamayin. Adami biktirdilar. Terim, TFF, Kurullar, malum takimin yönettiği basin, hükümet, Terimciler, Kozaklar vs. Destek icin bile adama 50 kisi gitti. Kendi taraftar grubu bile adama destek vermedi. Ne icin kimin icin kendini yipratsin?
Bazı mermer kafalar bunu anlamıyor işte :red: Ne olursa olsun gitmese, koltuğa yapışsa bu seferde "Ulan Aziz gibi koltuğa yapıştı bu da" diyecek bu zümre :)

Son düzenleme:
Gitmenin de bir adabı var göndermenin de bu egoistte ikisi de yok. Bazıları da bunu anlamıyor işte.....

Bu liste felaket, dolayısıyla desteğimiz dedeye, dedeyi koruyalım,sahip çıkalım dedeye.

hala aysal kacip gidiyor diyenler var
lan adama yetki vermiyorlar bos bos oturup ne yapsin
böyle mallarla ugrasmak yerine ben de birakirdim

ünal aysal şu şekilde bırakırsa net kötü hatırlanır bu nedir ya. alp yalman iyi niyetli olabilir ama yürümez o iş

Alp yalman derwalı getıren adam.bugunlere gelmemızın temellerını atmış kışı.kurumsallıgı o yıllarda aysal gıbı lafta bırakmammış.derwalın kıtabı alp yalman dıye aratan googleden bulabılır.alp yalman tam 4 kere derwale teklıf goturmuş.derwal 4.de kabul etmış.bu kadar boş görmeyın yalmanı.en azından 4.hafta ben oynamıyorum dıyıp gıtmeyecek bır baskanımız olacak.bu kaos olmasa yenıden takım yapılandırılsa yalman gercekten ıyı baskan.

Geri
Üst Alt