İşte Aysal'ın Kararı:''Önce 4.Yıldız!''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Melih Akan

Berlin Panteri
Ekonomik sıkıntılar yüzünden UEFA ile Financial Fairplay pazarlığı yapan Galatasaray'da başkan Ünal Aysal önümüzdeki sezon için kararını verdi: "Önce 4. yıldızı takacağız. Gerekiyorsa ben 'kasa kolaylığı' sağlayacağım."

aysalyeni.jpg

Galatasaray'da maddi sıkıntılar gün geçtikce kulüp içinde daha güçlü hissedilir oldu. Bir yandan ödenmesi gereken borçlar, bir yandan 'Bütçeyi aşıyorsunuz' diye sıkıştıran UEFA, bir yandan da futboldaki hayalkırıklığı sonrası önümüzdeki sezon 'Demoklesin kılıcı' gibi yönetimin üzerinde sallanan sportif başarı zorunluluğu.

UEFA Galatasaray'a önümüzdeki hafta kararını bildirecek. Bütçe aşımı yüzünden Galatasaray'a para cezası gelme ihtimali yüksek.

Sezon sonu geldi futbolculara olan borçlar kapatılmalı. Takıma birikmiş 25 milyon TL civarında bir borç var. Basketbol takımı maaşlarda 3 ay geriden geliyor.

Vergi cezasıyla birlikte ekstra 69 milyon TL borç yükü bindi. Kredilerin geri ödeme zamanı geldi.

Yani nereden bakarsanız bakın tablo iç açıcı değil. Ve Galatasaray bu şartlarda önümüzdeki sezon için takımını güçlendirmek, 4. yıldız için Fenerbahçe'yle yarışmak zorunda. Beşiktaş'ın da stadının yapımını tamamlamasıyla birlikte şampiyonluk yarışının içinde olacağını düşünüldüğünde Galatasaray'ın futbol takımını ciddi şekilde revize etmesi gerektiği ortaya çıkıyor.

Ve bütün bunların yanında futbol takımının göğüs reklamı anlaşması sona erdi. Hala yeni bir sponsor bulunamadı. Basketbol takımının LİV Hospital ile anlaşması bitti. Orada da yeni bir sponsor ya da sözleşme yenilemesi yok.

Galatasaraylılar kara kara düşünürken başkan Ünal Aysal sportif yatırımla ilgili kararını verdi. Aysal kurmaylarıyla yaptığı toplantıda "Burası bir spor kulübü. Birinci önceliğimiz sporif başarı. 4. yıldızı istiyoruz. Ve bu konuda geri adım atmayacağız. Takıma gerekli takviyeleri yapacağım. Gerekiyorsa ben kendim 'kasa kolaylığı' sağlayacağım. Önümüzdeki hafta UEFA kararını versin. Hemen transfer çalışmalarına başlayalım. Galatasaray 4. yıldızı taktıktan sonra kulübün ekonomisi kazan-kazan formülüyle kendiliğinden büyüyecektir. Yalnız tek bir isteğim var. Transferde sıfır hata politikası uygulayalım. Çöpe atacak paramız yok" ifadelerini kullanarak bugüne kadar hiç kullanmadığı 'kişisel para musluklarını' açacağının işaretini verdi.

3puan

şimdi mi aklına gelmiş batık durumda olduğumuz? sen gidip zibilyon tane çöp adama savurursan paraları böyle kara kara düşünürsün..

Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk

gayrimenkulleri değerlendirmek lazım.sportif olarak zaten iki senedir kazanabileceğimizin en fazlasını kazandık.

Ünal aysal tarafından yaptırılmış bir haber taraftarın gönlünü almak istiyor bence

Başarılı giden çarkın içine egolarınızı sokarsanız olacağı buydu...

Ünal aysal tarafından yaptırılmış bir haber taraftarın gönlünü almak istiyor bence

Şahsi düşüncem bu taraftarın gönlü sadece Lucescu ve Abdurrahim Albayrak'ın getirilmesi ile alınır. Eğer gelecek sezon Manci'ni ile devam edilecekse ne Manci'ni ne de yönetim ilk yarının sonunu göremez. Eğer Luce ve Albayrak gelmezse şahsi olarak bu sezon ne forma alırım ne de bir maça gelirim.

taraftar seni seviyoruz dediğinde artan egon yerine atan bir kalbin olsaydı şu an farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

Haberler cok komik. Yok Uefa, yok sportif basari zorunlulugu vs.

Ulan sümükler, 3 yildir zaten sportif basarinin kitabini yaziyoruz. Kimi kandiracaginizi saniyorsunuz?

Futbol, basketbol, alayinda cok basariliyiz. Hemde hic olmadigimiz kadar. Baskani size yedirmeyiz.

Sampiyon olamadik, ama 2.olup kupayi da alacagiz insallah. Avrupa´da da basariliydik. Basarisizlik nerde?

Herkes hesap makinesini almış Galatasaray'ın bütçesini borcunu hesaplamaya çalışıyor görende başka borcu olan takım yok. Sıkılmadılarda böyle haberlerden

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Lig'i istiyorsak yerli kadromuzu genişletmemiz gerekiyor öncelikle. Onur ya da Ömer; Tarık Çamdal, Olcan'ı alırsak elimiz çok rahatlar. Yabancıları da daha rahat kullanmış oluruz.

bi kaç gun sonra cıkar galatasarayın kurtulması için benim parama gerek yok der

Paran cebinde kalsin Manciniyle oynayın durun.

Buradaki birçoğunuzun düşündüğü gibi düşünmüyorum, Mancini ile devam ederiz olursa olur olmazsa yolumuza bakarız, hayat devam ettikçe futbol var olacak ve Galatasaray'ım da bizi yine bazı dönem mutlu edecek, bazı dönem üzecek, biliyorsunuz ki dünyada hiçbir takım sürekli başarılı olamaz, o yüzden ben başkaları gibi başarıyı değil Galatasaray'ı seviyorum, olursa olur olmazsa seneye bakarız, ama bazı kriterlerinde sağlanması lazım mesela her yıl teknik direktör değiştirmemek gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt