GSC Portal İşte Aysal'ın Yol Haritası!

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
25993458.jpg

Bugün saat 16.00'da yönetim kurulunu toplayacak olan Ünal Aysal, büyük olasılıkla güven oylaması için erken seçim kararı alacak...

Detaylar GSC Portal'da!

Son düzenleme:
Cok dogru bir karar. Yeni Yönetimde su adamlar olmali: H. Üstünel, A.Dürüst, A.Albayrak.

ney cem yıldızhanı ihraç mı edelim güzel fikirmiş.

Cem yıldızhan'dan inciler.

şimdi bir de olaya söyle bakmak lazım bruma neden galatatasaraya'a geldi? o kadar yetenekli olsa neden porto onu almadı?

yok 50. ya beyler biraz gercekci olun lütfen. bruma su an 5 milyon euro bile etmez.

para icin gelmistir o zaman. (Dzemali'yi Milandan kaptık konusu)
tam tersi aslında. sayın ünal aysal amrabat'i istemiş diye biliyorum, sonra elimizde patlayınca amrabati terim istemiş demiş.
allah korudu resmen! iste bunlar hep tipik aysal-transferler. örnek: amrabat. prandelli ve fatih hoca olmasaydi bjk gibi olurduk.

vs. vs.

Üstünel gibi abartilan birini görmedim.

Gayet mantıklı. Başkan'ın en büyük hatası yönetimdeki iş bilen adamları kadrodan çıkartıp saçma sapan beş para etmez iş bilmez adamlarla yola devam etmesi oldu.

Herifler bir teknik direktör bile bulamadılar aylarca onu da Başkan kendisi çözmek zorunda kaldı ki pek doğru bir tercih yapamadı.

Bence yönetim kadrosunu değiştirip yola devam etmeli.

üstünel albayrak dürüst ulusoy gibi isimlerle güçlü bir yönetim kursun başkan.
Kurumsallık bize ters lobi ve parasal açıdan güçlü adamlar yer alsın yönetimde.

Kesinlikle istifa etmemeli, Galatasaray'ı yarı yolda bırakmaz başkan. Galatasaray'ı dipten aldı adam nerelere getirdi.. Eğer istifa ederse, olacaklar belli. Hükümet kuklasını koyacaktır. (bknz : Demiroren, F.Orman, A.Yıldırım, Hacıosmanoğlu) Ele geçiremedikleri bir Galatasaray kaldı.

Geri
Üst Alt