İşte Batı'nın Kıskandığı Yerli Robot!

Serkan Sabri

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Dünyanın ilk robotunun sultan ll.Abdülhamid tarafından yaptırılıp japonlara hediye edildiğini bundan çok etkilenen japonların robotlara kafayı sardıklarını BİLİYORMUYDUNUZ? xd

tubitak 150 milyon dolar yatirim yapar bu muthis projeye

Lise düzeyindeki öğrencilerin robot yapması hoş bir şey.

Ama işte yer Ortadoğu olunca robot tavafa başlıyor.
:atess:

yapan kişi akıllıca iş çıkarmış aslında. yakında bir yerin gençlik kollarına kapağı atar. sonrada uni. falan okumasına devlet sınavına hazırkanmasına gerek kalmadan iyi bi yere sınavsız geçer.
iyi düşünmüş afferin :005:
kapak atamayanlarda çağlalarla, düşünen heykellerle kafayı yorsun dursun.

Muazzam iş çıkarmış. Şeytan taşlayan robotta istiyoruz.

hayır herşeyi anladım, kabul ettim de bir insan böyle birşeyi neden yapar ki? tam olarak bunu yapmakta amaç ne acaba? Robotun ahiretini kurtarmak mı ? :asd22:

Yaparken dusuncesi ulkemin insanlari ve yoneticileri gerizekali bunlarin hosuna gider ve butce ayrilir banaysa karektersiz ama akillica bi calisma olmus . Fakat tipine bakinca bunu dusunemeyecek kadar gerizekali izlenimi veriyor kendisi de . Ciddi ciddi yapmis embesil .

Bir seyide elestirmeyin be kkardesim, sunu almanlar yapsa auuvv derdiniz. Asimo dan iyi bence salak salak merdiven cikmiyor en azindan.

Bu daha başlangıç vb sonraki level namaz kılan olur.
Fena da olmaz hani. Önemli robotta eklem.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir seyide elestirmeyin be kkardesim, sunu almanlar yapsa auuvv derdiniz. Asimo dan iyi bence salak salak merdiven cikmiyor en azindan.

Katılıyorum kardeşim. O yüzden kardeşimizin kendisini daha ileri taşıması için gördüğün gibi öneride bulundum. Almanlar henüz o teknolojik yapıya erişemedi zaten sen hiç kutsal teslis yapabilen Alman robotu gördün mü ?

Dünyanın ilk robotunun sultan ll.Abdülhamid tarafından yaptırılıp japonlara hediye edildiğini bundan çok etkilenen japonların robotlara kafayı sardıklarını BİLİYORMUYDUNUZ? xd
Ya bu gerçek mi değil mi bilmiyorum.İlginç bir olay ya.Robot ezan okuyormuş vss şeyler yapmışlar doğru mu bilemedim

Katılıyorum kardeşim. O yüzden kardeşimizin kendisini daha ileri taşıması için gördüğün gibi öneride bulundum. Almanlar henüz o teknolojik yapıya erişemedi zaten sen hiç kutsal teslis yapabilen Alman robotu gördün mü ?

Bence batılılar kendi kendini vaftiz eden robot ile karşılık verebilir.Ancak bunun için baya organize çalışmaları gerek ayakları italya elleri almanlar kafayı ingilizler falan üretirse anca yani.

Yapmislarsada ben bilmiyorum kardesim zira batili degilim, sen oyle diyorsan oyledir.iste bunlar hep 35.5 olmanin faydalari :D

Cubbeli hocamizin da dedigi gibi uzay muzay bunlar bos isler, yeri cozdunmude uzaya gidiyorsun... ayni durum robotlar icinde gecerli, once imanli robot yap, sonra yapay zeka ileugrasirsin, basimiza ateist yapay zeka cikaracak deyyuslar.

1d4zvN.jpg

Ben Ankara'da oturan biri olarak kıskandım ne yalan söyleyeyim.

good shiz robodullah m8

Daha büyük ölçekli robot tasarlamaları lazım, bu yeterli bomba taşıyamaz.

Geri
Üst Alt