İşte Cardozo'nun Maaşı!

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
Oscar-cardozo.jpg

SL Benfica kulübünden transfer edilen Oscar Rene Cardozo Marin ile 3(Üç) futbol sezonu için anlaşma sağlanmıştır.Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya;Her bir futbol sezonu için 2.500.000.-EUR garanti ücret ve 12.000.-EUR maçbaşı ücreti ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yabancılar Türkiye'ye geliyor. Bir zaman sonra su koyuveriyor...

Tabi bazılarını bu olayın dışında tutuyorum. Ancak bir çoğu böyle yapıyor...

Kendimce buna da bir sebep buldum; Yerli oyuncuların maaşlarının yüksek olması.

Adam geliyor, şöyle kendinden kat kat aşağı kalitede adam onunla aynı maaşı alıyor. Adam bir zaman sonra haliyle tribe giriyor.

Tabi yabancıya böyle bir sınır koyarsan , o yerliyi alırken tonla para veren kulüp oynatmak için de bir o kadar maaş veriyor.

Bunu da neden anlattım bilmiyom... :rolleyes:

(NOT: Tamamen spontane bir mesajdır. Cardoza için özel yazmadım.)

Cardozo için normal bence ama trabzon için yüksek meblağlar...

zerre kadar yetenegi olmayan umut ile arasinda 600 bin var sadece

güler misin aglar misin

biz alsak 4m €

trabzon nasıl bu kadar az para ile anlaşıyor şaşıyorum doğrusu

2,5 fazla tabi ki normalde. Bizde az gibi görünüyor nedense.

Cardozo, Demba ba, Emenike, Fernandinho.Şampiyonlar arasında en kötü fotvet bizde.

Ts bu sene ya batacak ya yardiracak.

cingıl bels

15 milyon euro ya adam sattılar bu sene batmazlar merak etmeyin.Böyle salak saçma transferlerle biz batacağız yakında.Biz daha 1 milyon kazanmıyoruz.Reziliz arkadaş rezil.Bu kadar amatör olunmaz.Kıçı kırık trabzon bile transferden para kazanıyor

15 milyon euro ya adam sattılar bu sene batmazlar merak etmeyin.Böyle salak saçma transferlerle biz batacağız yakında.Biz daha 1 milyon kazanmıyoruz.Reziliz arkadaş rezil.Bu kadar amatör olunmaz.Kıçı kırık trabzon bile transferden para kazanıyor

Kac adam aldilar ?

Yillik ucretleri ne kadar?

Sadece bonservislere bakmayalim.

Ben kesin batar diye bisey demedim.

cingıl bels

Geri
Üst Alt