İşte CAS'ın Fenerbahçe Hakkındaki Gerekçeli Kararı

17 temmuz da soruşturma başlayacak benim bildiğim. 1gunde karar çıkmaz sanırım. Yanlış mıyım? Yanlış değilsem arkadaşları uyaralım. Çünkü bir çok kişi bunu bekliyor. 17 temmuzda hemen düşmez bunlar. Adamlar oturup bakacak ne ne değil diye.

Benim bildigim soruşturma tsnin uefaya gönderdigi mektup sonrasi açıldi zaten. 17 temmuzda da soruşturmanin sonucunu açıklayacaklar diye biliyorum.

-Tapatalk-

fenerlıler hıc haber yapamıyorlar bu ne demekkkk gelıyorr gelıyorrrr sonunda gelıyorrr kocccccaaammmaaann bir cisim yaklaşıyor demek

250.000 usd'ye vergi parası demiş şikeciler; elin gavuru dahi "vergiyi dolarla mı ödüyonuz sizin memlekette homolar diye yapıştırmış..

onu bunu bilmemde azize biz hayat verdik bu sene şampiyonluğu vererek çok değil son darbeydi bu sene biz alsaydık taraftarı içeri tıkacaktı azizi şampiyonlukla taraftarı arkasına aldı

250.000 usd'ye vergi parası demiş şikeciler; elin gavuru dahi "vergiyi dolarla mı ödüyonuz sizin memlekette homolar diye yapıştırmış..

o müthiş zaten yav :D casın en güzel soktuğu madde o açıklamalarda :D :D D: D: D :D D: D ulan mallar hiçmi düşünmediniz 250 bin doları vergi diye yutturamayacağınızı dolarla vergimi olur lan A:SDAS:DAS:D:AS:

İlk sayfaları okudum İngilizcesinden bu CAS davası namusumuz dedikleri davayı CAS defalarca reddetmiş en sonunda geri çekilmişler. Öyle ülke çıkarları için geri çekme filan yok.

Arkadaslar,

Simdik bu CAS gerekceli karar Fenerbahcenin itiraz sonrasi verdigi karar mi yoksa Trabzonspor sikayet ettigi icin mi?

Simdik bu adamlar güzel bir ceza alirsa bu Fenerbahcenin itiraz sonrasi olasan bir durummu yoksa Trabzonsporun yaptigi itirazlar / sikayetleri sonrasi gerceklesen birsey mi ?

Arkadaslar,

Simdik bu CAS gerekceli karar Fenerbahcenin itiraz sonrasi verdigi karar mi yoksa Trabzonspor sikayet ettigi icin mi?

Simdik bu adamlar güzel bir ceza alirsa bu Fenerbahcenin itiraz sonrasi olasan bir durummu yoksa Trabzonsporun yaptigi itirazlar / sikayetleri sonrasi gerceklesen birsey mi ?

O dediklerin başka. Bu CAS kararı şikecilerin geçen sene UEFA'nin verdiği ceza üzerine yaptıkları itirazın kararları.

30 Nisan 2014 : CAS’ın Gerekçeli Kararı ile ilgili Kulübümüze CAS tarafından ulaşan resmi bir yazı bulunmamaktadır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

:D

Arkadaslar,

Trabzon'un itirazi ve TFF'yi sikayeti yuzunden olacak. Fener'in son itirazlari ve hatta yeniden yargilama karari da Trabzon'un tezini destekliyor, o yuzden Fener ve yalakalari bir sekilde Trabzon'un davasina yardim etmis oldu.

Bu CAS kararindan da gorunuyor ki UEFA Fener'i suclu bulmasina ragmen hak ettiginden az bir ceza vermis. Senes bunlara bir guzellik yapti herhalde ama Fener yuzsuz ve hem suclu hem de guclu oldugu icin yetinmeyip itiraz etti. Trabzon UEFA'ya ihtarname cekip gorevlerini hatirlatip TFF'yi sikayet etmeseydi bu isin ustu kapanacakti galiba.

fbnin avukatları fblilerden daha mal çıktılar 250 bin doları şike parası değilde vergi ödemesi olarak göstermek nedir lan ahahahhahaha ses çıkarmasanız daha iyi adamlar emin olamaz vergi parası ile dolar nedir :ASD:ASD:ASD:ASD:A:SDA:SD:ASD:

Bu metin uydurma degil de resmi bir metin ise, Cas resmen vurun fb'ye demis. Uefa bakalım ne yapacak.

artık filmin sona ermesini ve END yazısı ile tüm şikecilerin hüngür hüngür ağlamasını bekliyorum.. bu arada Allah belanı versin uefa..

fbnin avukatları fblilerden daha mal çıktılar 250 bin doları şike parası değilde vergi ödemesi olarak göstermek nedir lan ahahahhahaha ses çıkarmasanız daha iyi adamlar emin olamaz vergi parası ile dolar nedir :ASD:ASD:ASD:ASD:A:SDA:SD:ASD:

yabancı bir ülkede sirketleri vardır. mecnun'unda o ülkeye gideceği tutmustur. hazır gidiyorsun su parayıda oradaki maliyeye bırakı ver demişlerdir.. heralde 250.000 dolarlık vergi ödemesi bundan ibarettir :D

Şike sürecinin kitabı çıksın iyice karıştı kafam, bir tek şeyden eminim 4 Temmuz 2013' ten beri inanıyorum buna, bu şike yapan kulüpler küme dü-şe-cek-ler.

İlk günden beri yazdım yazıyorum.. Geeel 17 temmuz geeeel :).. Beyler 18 temmuz günü ağlaşmalara hazırlıklı mıyız.. yıldırımazsınız, yıkamazsınız, fenevbahçe yıkılmaz, uvaaa uvaaaaaa :happy:

Şimdi trtspor'daki programa bir bakacağım. Geçen yarım saat'den fazla şikebahçe'nin lehine sözde dönen haberleri sırıta sırıta yorumluyordu keltoş.

Geri
Üst Alt