İşte CAS'ın Fenerbahçe Hakkındaki Gerekçeli Kararı

4 ay önce fenerbahçeye gönderilmiş bu açıklama.

Adamlar bi de çıktı resmi siteden açıklama yaptı, yok öyle bir durum diye.

Bunların sitesinde hiç mi doğru bir şey yazmaz ya.

Cas kararlarından sonra Uefa okkalı bir ceza kesemesse bundan sonra Avrupa Kulüplerine karsı güvenilirliği sıfır olacak..

şimdi lafım kısa ve öz;

bazı gerizekalılar halen daha "tapeler ve öym'ler kalktı sabaha kadar yazsanız da fenerbahçe temizdir" edebiyatı yapıyor ya;

bak gerizekalı, fenerbahçe başkanı ve yöneticileri eğer deseydi ki "bu tapeler sahte, delil olarak kabul etmiyoruz" işte o zaman senin haksız olduğunu bile bile bu konuda yanında olurdum..

ama sen tam bir gerizekalı olduğun için, yani kararı ve de hukuki süreci takip etmediğin için; yani bu delillere itirazınız var mı sorusu sorulduğunda o savunduğun insanlar bu delillere bir itirazları olmadığını belirttiği için; hem de bu husus ve süreç gerek mahkemede gerek tff yargılamasında, gerek uefa gerekse de cas sürecinde aynen tekrarlandığı için; bir de hani şu çok sevindiğiniz yeniden yargılanma kararında da o hukuksuz kararı veren mahkeme "tarafların delillere ve vakalara itirazlarının olmadığı sabit görülmüştür" dediği için sizler gerizekalısınız!! işte sen ve senin gibiler ezberden ve götünden konuştuğu için böylesine acınası ve aptal bir konumdasınız!!

sırf tayyip erdoğan istediği için; rıdvan dilmen ve mahmut uslu gibi adamlarınızın da kabul ve beyan ettiği gibi o yeniden yargılanma kararı alındı, bunu cümle cihan bilmekte.. şimdi otur götünün üstüne de, atatürk'ün kulübünün nasıl atatürk düşmanları tarafından kurtarıldığı üzerine çözümlemeler üretmeye çalış benim beyinsiz gerizekalı sözlükdaşım..

iğreniyorum sizlerden.. sizin gibi süzme gerizekalılardan, haysiyetsiz ve şerefsizlerden!!

Ekşi

Kararda CAS, UEFA'ya da giydirmiş. Bu kadar çok sayıda maçta şike yapılmasına az ceza verilmiş diye. Normalde CAS tek maçtaki şikeye 1 ila 8 yıl arası ceza verirken, FB'nin tam 4 maçında şike vardır demiş.

(UEFA'nın az ceza vermesi noktasında hemen akıllara 2012 sonunda Koç Grubu bankası Yapı-Kredi Bankası'nın UEFA'ya 3 yıllığına rekor bir ücretle sponsor olması geliyor.!!:rolleyes:)

Benim yorumum UEFA da net karar verme olayında ağır davrandı (2 sezon Şamp.Liginden men ile öteledi) ama artık olay son demlerine geldi ve CAS'ın kararları ortada.

Yani sözün özü; (bence) yeni sezona Fener birkaç alt kümeye gönderilecek ve Demirören yönetimi istifa edecektir. Fener kümeye lafı hiç bu kadar yakın olmamıştı...

TFF başkanının gazetelerinde spor bölümüne bakıyorsun, şike haberini geçtim Galatasaray bile yok. :)

Böyle bir ortamda 2014/2015 sezonunu başlamadan önce Aysal'ın birşeyler yapması lazım.

gazetelerde olmamasının sebebi varmış

kiğılının dediğine göre Cas gerekçeli kararını yayınlamak yasakmış

taa ki cas kendi sitesinde yayınlayana kadar

hepsi hikaye bu olay bizim basimiza gelseydi su anda her taraf poster olmustu gazeterlerle

Kararda CAS, UEFA'ya da giydirmiş. Bu kadar çok sayıda maçta şike yapılmasına az ceza verilmiş diye. Normalde CAS tek maçtaki şikeye 1 ila 8 yıl arası ceza verirken, FB'nin tam 4 maçında şike vardır demiş.

(UEFA'nın az ceza vermesi noktasında hemen akıllara 2012 sonunda Koç Grubu bankası Yapı-Kredi Bankası'nın UEFA'ya 3 yıllığına rekor bir ücretle sponsor olması geliyor.!!:rolleyes:)

Benim yorumum UEFA da net karar verme olayında ağır davrandı (2 sezon Şamp.Liginden men ile öteledi) ama artık olay son demlerine geldi ve CAS'ın kararları ortada.

Yani sözün özü; (bence) yeni sezona Fener birkaç alt kümeye gönderilecek ve Demirören yönetimi istifa edecektir. Fener kümeye lafı hiç bu kadar yakın olmamıştı...

Yapı Kredi sponsorluğunu bizim C.L maceramızın başladığı Manchester maçında gördüğümde,"tamamdır UEFA ile anlaştılar" kanaatine varmıştım. Nitekim geçen süreçte UEFA şikecilere Avrupa'dan men etme dışında(zorunluluk),yerel ligler için baskı uygulanmasını hep ötelemiştir(takdir). Bu ötelemenin verdiği zaman aralığında Aziz Yıldırım için "yeniden yargılama" kararı çıkmıştır...Ve ötelenmeye devam ederse daha da sulanacaktır...Nitekim geciken adalet, adalet değildir..CAS'ın gerekçeli kararından sonra baskı kaçınılmazdır ve uygulanmaz ise FIFA olaya müdahil olabilir.

şimdi lafım kısa ve öz;

bazı gerizekalılar halen daha "tapeler ve öym'ler kalktı sabaha kadar yazsanız da fenerbahçe temizdir" edebiyatı yapıyor ya;

bak gerizekalı, fenerbahçe başkanı ve yöneticileri eğer deseydi ki "bu tapeler sahte, delil olarak kabul etmiyoruz" işte o zaman senin haksız olduğunu bile bile bu konuda yanında olurdum..

ama sen tam bir gerizekalı olduğun için, yani kararı ve de hukuki süreci takip etmediğin için; yani bu delillere itirazınız var mı sorusu sorulduğunda o savunduğun insanlar bu delillere bir itirazları olmadığını belirttiği için; hem de bu husus ve süreç gerek mahkemede gerek tff yargılamasında, gerek uefa gerekse de cas sürecinde aynen tekrarlandığı için; bir de hani şu çok sevindiğiniz yeniden yargılanma kararında da o hukuksuz kararı veren mahkeme "tarafların delillere ve vakalara itirazlarının olmadığı sabit görülmüştür" dediği için sizler gerizekalısınız!! işte sen ve senin gibiler ezberden ve götünden konuştuğu için böylesine acınası ve aptal bir konumdasınız!!

sırf tayyip erdoğan istediği için; rıdvan dilmen ve mahmut uslu gibi adamlarınızın da kabul ve beyan ettiği gibi o yeniden yargılanma kararı alındı, bunu cümle cihan bilmekte.. şimdi otur götünün üstüne de, atatürk'ün kulübünün nasıl atatürk düşmanları tarafından kurtarıldığı üzerine çözümlemeler üretmeye çalış benim beyinsiz gerizekalı sözlükdaşım..

iğreniyorum sizlerden.. sizin gibi süzme gerizekalılardan, haysiyetsiz ve şerefsizlerden!!

Ekşi

çok güzel yerden yakalamış

fb yönetimin casa basvurmasi kendilerini yakti

:devil:

BrdBQ0AIYAAYLNQ.jpg:large

Bu arada;

Deniz Hoca @DenizHoca_1907 · 59 dk.

Bugün @Fenerbahce hesabından böyle bir tweet atılıp daha sonra silindi ise YAZIKLAR OLSUN sizin gibi @Fenerbahce’liye pic.twitter.com/kYNLGg1uiC

Ve ayrıca;

Fenerbahçe Sport‏@FenerSport

Yeniden yargılama kararsı sonrası SONAR'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi son anketine göre Erdoğan % 72, İhsanoğlu % 28. Teşekkürler @Fenerbahce

Şunu yapmak 20 saniye almaz.Twitter goygoyu işte geçen gün de Fenerliler bunu yaymaya çalışıyorlardı.

[attachment=11429:Brds3dvIAAAjRk9.jpg]

Bu arada şunu gördünüz mü ? :asd:

[attachment=11428:upload_2014-7-1_19-13-10.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-7-1_19-13-10.webp
    upload_2014-7-1_19-13-10.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 117
  • Brds3dvIAAAjRk9.webp
    Brds3dvIAAAjRk9.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 207
[attachment=11430:upload_2014-7-1_19-36-6.png]

Ay hadi inşallah. :asd:

Yalnız antudaki konu kapandıcı arkadaşlar bile tutuşmaya başlamış, her mesaj gerginlik saçıyor. Görünen o ki 17 Temmuz'a kadar her haberde ölüp ölüp dirilecekler. Güzeeeeeeeeeeeeeeel.

Ekli dosyalar

• upload_2014-7-1_19-36-6.webp
    upload_2014-7-1_19-36-6.webp
    82,4 KB · Görüntüleme: 122
Geri
Üst Alt