İşte Cimbom'un Gönlündeki Aslan!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
galatasaray-logo.jpg

Galatasaray, transfer bitmesinin sayılı günler kala forvet transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor.

Detaylar GSC Portal'da...

bu kim lan? umut bulut bu adamdan daha iyi

cirino 6sezon=27gol qRaL=1 Sezon 30 gol bu mudur galatasaraya gelecek forvet sakın sakın

Burak ile Muslera mukayesesi yapılan başlığı okursan ihtiyacımız olanın gol atan bir oyuncu olmadığı görürsün...

Mesele ileride top tutup arkadaşlarını besleyebilir mi ?

Ayrıca yapacağı pres...

Bilen biri yok mu oyun tarzı nasıl ?

Bize kendini kanitlamis adam lazim. Daha bir halt belli olmayan bebe ile böyle önemli bir sezona girilmez.

Yabancı sınırı varken bu herif gibi bilinmedik adamlar yerine daha garanti isimler almalıyız.Sonra satmakla uğraşıyoruz.

Burak ile Muslera mukayesesi yapılan başlığı okursan ihtiyacımız olanın gol atan bir oyuncu olmadığı görürsün...

Mesele ileride top tutup arkadaşlarını besleyebilir mi ?

Ayrıca yapacağı pres...

Bilen biri yok mu oyun tarzı nasıl ?

cirinonun bunları yaptıgını nerden biliyorsun bu adam geleceğine 50 kere burak oynasın ki burağı sevmediğim halde diyorum bunu, hem para boşuna gitmez bize ismi duyulmuş geldiğinde direk katkı verebilecek biri gerekiyor..

Cirino yu tanımıyorum istatistikleri iyi değil ancak gelecek golcü Güney Amerikadan olacak gibi.Avrupa takımları bu saatten sonra oyuncularını bırakmazlar.

cirinonun bunları yaptıgını nerden biliyorsun bu adam geleceğine 50 kere burak oynasın ki burağı sevmediğim halde diyorum bunu, hem para boşuna gitmez bize ismi duyulmuş geldiğinde direk katkı verebilecek biri gerekiyor..

Güzel kardeşim o adını bile bilmediğim Brezilyalı bunları yapar demedim ki , tam tersine yazdım "Bilen varsa oyun tarzını anlatsın" diye...

İhtiyacımızı söyledim...

Nasıl forvet la bu chedjou'yu koy forvete bundan fazla gol atar:s

adam dogru dürüst gol atamamis, niye isteyelim ki

yalan haber dir

En sonunda kulüp binasını taşlatacaklar, gerçekten yaptıracaklar bunu.

Geri
Üst Alt