İşte Emre Belözoğlu'nun Cezası!

Direkt kırmızı nasıl bir maçta kalıyor ya kurallar işlemiyor mu bu adama.
https://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/TALIMATLAR/Futbol-Disiplin-Talimati.pdf

41. madde çok açık, ve bugune kadarkı uygulamalar tabi.
O kitabı açıp okuyan varmı merak ediyorum o kuralları tek bilenler herhalde spor yazarları oda cezanın ne olduğuna bakmak için ben bu yaşıma kadar direk kırmızı yiyipte 1 maç ceza alan oyuncu görmedim ilk defa görücem herhalde.

valla ne deyim arkadaşın koyduğu link açık 2 maç bile skandal olurmuş

Futbolculara iki ila beş; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise
üç ila
yedi müsabakadan men cezası,
Bu ülkede yasa değişti bunlar küme düşmesin diye bumu olmucak isa.

ulan direk kırmızının cezası zaten 2 maç. allah bu satılık itlerin belasını versin. bu kurulların fenerlilerle dolu olduğunu biliyoruz da bukadar da göstere göstere itlik yapılmaz. artık hiç bişeyden korkuları kalmadı

bizim yeni yönetim zaten ses çıkarmaz bunlara, tinerciler zaten şike kardeşlerine bişey demez hükümet de arkalarında. bi tek garibim trabzon ses çıkarır belki bu olaya. bu ülke bitmişti zaten ama artık rezillikte rekor kırmaya çabalıyoruz. aşağıda da kuruldaki satılık sözde hukukçular var. bunlara cübbe vereni öpsünler hukuk bu haysiyetsizlere kalmış
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu TFF

ağır bir ceza ben ödül bekliyordum hakeme 3 maç sövme hakkı gibi

Ne güzel ya...
Ülke futbolu için harika bir karar olmuş...
Aynen devam fenerasyon...

Galatasaray'lı ise futbolcu " Oh oh oh ver verebildiğin kadar canım. Korkak alıştırma elini"

Ama mevzu Fenerli bir futbolcuysa ... Küfür etmiş falan hiç önemli değil...Mesela bu şekil;

Emre Belözoğlu'nun Eskişehirspor Maçında Kırmızı Kart Görmesi - YouTube

Sonra ;

UWcxd_1409386341_9695.JPG

Kupada oynamadı zaten kupa maçı 1 oluyo ligdede 2 oluyo işde neyin kafasını yasıyorsunuz siz ?

aslında ceza almaması bir bakıma iyi herkesi geriyor
bugünde ismaille tartışmış ismail antremanı terketmiş

Geri
Üst Alt