İşte Euroleague Şampiyonluk Primi!

sen harbi ıq problemi yaşıyosun

ikimizin bu konudaki mesajlarına objektif olarak bak lütfen rica ediyorum demek istediğimi anlıyıcan ins

Yav sen ne saygısız insansın sana insan gibi cevap veriyoruz. Anlamını bilmediğin şeyle aklınca dalga geçiyorsun. Cevabın yoksa tamam de geç. Ne hakaret ediyorsun.

Arkadaşlar hakaret boyutuna gelen ikili tartışmalara girmeyelim, konu amacından sapmasın lütfen.

kavga var dediler geldik.

Yav sen ne saygısız insansın sana insan gibi cevap veriyoruz. Anlamını bilmediğin şeyle aklınca dalga geçiyorsun. Cevabın yoksa tamam de geç. Ne hakaret ediyorsun.

ya birader şakamısın sen illa uzun yazdırıcan bana

benim alıntı yaptığım mesaja bi bak bide ben ne demişim o mesaja bide ona bak

ondan sonra alakasız bi şekilde mesajı alıntılayıp kurumsal kelimesinin anlamını bilmeden yorum yapmayın diyosun ki benim mesaj tamamen ironi idi idrak edemedin heralde

sonra tamam söyle neymiş kurumsallık diyorum kurumsal şirketlerde çalışırsan öğrenirsin diyosun

allah aşkına birader yazdıkların mantıklımı kurban olim

mert kapagi takmis, onun üstüne cvp gelmez artik.

ya birader şakamısın sen illa uzun yazdırıcan bana

benim alıntı yaptığım mesaja bi bak bide ben ne demişim o mesaja bide ona bak

ondan sonra alakasız bi şekilde mesajı alıntılayıp kurumsal kelimesinin anlamını bilmeden yorum yapmayın diyosun ki benim mesaj tamamen ironi idi idrak edemedin heralde

sonra tamam söyle neymiş kurumsallık diyorum kurumsal şirketlerde çalışırsan öğrenirsin diyosun

allah aşkına birader yazdıkların mantıklımı kurban olim

@Mert Yüksel

Bence bu sene bu kadro muhafaza edilmeli kesinlikle primlerine bakınca çok küçük bir bütçe ile bu takımı muhafaza edip 2-3 bölgeye takviye yapabiliriz Alba'ya gelen teklifi geri çevirdiği söyleniyor inş. Işıl ile Alba kalır sanırım Nevriye Yılmaz jübilesini yapıcak yerine 1 uzun bulunmalı böyle bir durumda kesinlikle avrupa şampiyonluğu tekerrür edicektir bayan takımı adata kenetlenmiş tek bir ruh gibi oynuyor izlerken her zaman kazanıcağını gösteriyor o güveni veriyor.

Aydın, Aykut, Eray gibi gereksizlere verilen parayı buraya aktarsan yeter zaten, küçülme gereksiz.

bence 1 mert 100 tane mert'i yok eder.

refik ve kalavye delikanliligi :)

refikleri karistirdi heral

biri refik akini mentionlasin

Geri
Üst Alt