İşte Fenerbahçe'nin Borcu

Fenev'in her aciklamasina süpheyle yaklasilmalidir

Bu borc bana cok dusuk geliyor diger kuluplerle kiyaslayinca

Sike yapmis yoneticilerin sozlerine ne kadar itibar edilir tartisilir.

Fenev'in finansal yapisi denetleniyor mu bilmiyorum.

Adamlar sozlesme yaptiklari futbolcularin bonservis ve yillik ucretlerini bile aciklamiyorlar artik. Boyle bir sey olabilir mi?

Bunu biz yapsak spk tarihi ceza keser bize.

Dernek borcu bu,bildiğim kadarıyla aş'nin derneğe 200 milyon borcu vardı.

bunlari bir arastirsalar 1mlr.dollardan fazla borcu cikar.ama nerde devlet? RTE,kardesi ve ogullari fb nasil kurtaralim düsüncesinde.

Az kaldi hem dusecekler hem batacaklar.

Cikardiklari tahvilleri odeyemediler tekrar tahvil cikarip fbli isadamlari alip odediler.

Bir dusseler isadamlarinin bile kurtaramayacagi sekilde batacaklar.

Derneğin borcu bu.... AŞ'nin borcunu açıklasınlar sıkıyosa :)

Bu aş'nin borcu olması lazım, derneğin dipten tepeye kadar aş'ye borcu vardı diye hatırlıyorum, hatta borç karşılığı şirkete defalarca feneriumu ve stadı kakalamaya çalıştılar ama spk yemedi xD

Gerçek rakam 870 milyon amerikan doları.

En son 2008-2009 sezonunda Sampiyonlar Ligi oynadi adamlar. Aradan kac yil gecti ve bukadar az borc asla olamaz..

Sitelerine girip, en güncel bağımsız denetim raporunu okuyarak sağlıklı bilgilere ulaşabilirsiniz. Keza Galatasaray hakkında da.

Manipulatorler :) Taraftarlarina afyonu veriyor, sikecilerin taraftarlari da sonra zenginiz diye dolaniyorlar ortalikta :)

“Bağlı ortaklıklardan olan alacaklar ve borçlar ile eski ve yeni yöneticilere olan borçlar bu tutarlara dahil değildir” diye konuştu.

Bu açıklama önemli.

Futbol aş'nin borcu geçen sene 400 milyon tl miş.

Fenerbahçe'nin borcunun 800 milyon lira olarak göründüğünü, ancak Fenerbahçe Kulübü Derneği'nin borcunun 165 milyon lira, Fenerbahçe Futbol AŞ'nin ise 397 milyon lira olmak üzere toplam kulübün borcunun 562 milyon lira olduğunu kaydeden Tahir Perek, "Şu anda 100 milyon civarında hazır varlıklar var. Kulübün gerçek borcu 463 milyon liradır" diye konuştu.(Asbaşkanları)

Manipülasyon ortada gerçek borçları en az 500 milyon tl.

Yorum morum yok arkadas

Insallah iflas edersiniz seref yoksunlari..

★☆★

yalan bunda bile şike yapıyorlar daha geçen sene toplam borcun 480 milyon tl olduğunu söylüyorlardı şimdi aş mi borçlu sadece ?

ya bu şikecilerin neyi doğru ki açıkladıgı borç rakamları doğru olsun.ayrıca bizim klubun taşınmaz mal varlıgı Türkiye süper ligindeki tüm takımları satın alır.

Bunlar sessiz sedasız fenerium denen değeri en fazla 10 milyon olan mağazayı bile 200 milyona kendi borçlarına karşı kendilerine itlediler.

Bize gelince küçük yatırımcı zarar görüyor fenere gelince SPK el altından kimseye duyurmadan onay veriyor her türlü dalavereye.

Kesinlikle eksiklik var burda Dernek Aş borclari ayri tutuyorlar. Ayrica şike yapmak icin TFF'den yillik gelirlerinde avans alarak olusmasi bu rakammin gercek borcu göstermedigini acik ve net bir şekilde ifade ediyor. geciniz bunlarin borcu bizim borcun en az iki kati'dir.

Biraz daha zorlasalar alacaklı çıkacaklarmış neredeyse.

Geri
Üst Alt