İşte Galatasaray'ın Antalyaspor Maçı 11'i!

Demek Semih nasil bir durumdaysa Chedjou bile iyi gozukmus gozune

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yasin oynamalı formu iyi şimdilik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Semih kadar kötü defans oyuncusu değil sadece Beşiktaş maçını satmış kaça veya neye sattıysa.

Satti mi satmadi mi orasini bilemem ama ben artik o adami görmek istemiyorum.

Gercekten cok sabir gösterdim adami hep savunmaya calistim ama artik pes. Beyinsiz vurdumduymazin teki. Görmeye tahammülüm kalmadi artik.

Podolski icin cok erken. Bence hic oynamamali, oynarsa da maksimum 10-15 dakika oynamali.

Bu adam bize daha lazim. Tam milli ara var orada bolbol antrenman ile lig baslayinca güclü sekilde dönüs yapar. Riske etmeyelim bu mac.

Semih oynasın ne olursa olsun Chedjou asla bu formayı giymemeli bir daha

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4,5 milyon avroluk şahane transferimiz Serdar Aziz neden oynayamıyor hala? Ne zaman iyileşecekmiş bu herif? Daha kulübünün formasını giymeden önümüzdeki milli maçlarda yine oynarsa çok pis söverim yalnız onu biliyorum.

4,5 milyon avroluk şahane transferimiz Serdar Aziz neden oynayamıyor hala? Ne zaman iyileşecekmiş bu herif? Daha kulübünün formasını giymeden önümüzdeki milli maçlarda yine oynarsa çok pis söverim yalnız onu biliyorum.

Daha 3 hafta once falan dizinden ameliyat oldu...

Bence curuk cikti bu Serdar. Bize fayda vermeyecek hic bir zaman. Bari takasta falan kullanabilsek :red:

Son düzenleme:
Daha 3 hafta once falan dizinden ameliyat oldu...

Ben curuk cikti bu Serdar. Bize fayba vermeyecek hic bir zaman. Bari takasta falan kullanabilsek :red:
Zaten çürük olduğu söyleniyordu bile bile lades dedi bizimkiler. O 4,5 milyon avro ile adam gibi yabancı bir stoper almış olsalardı büyük ihtimalle geçen hafta oynadığımız bjk maçını kazanmıştık. Yapılan bu transfer hatası alenen kaderimizle oynadı.

Zaten çürük olduğu söyleniyordu bile bile lades dedi bizimkiler. O 4,5 milyon avro ile adam gibi yabancı bir stoper almış olsalardı büyük ihtimalle geçen hafta oynadığımız bjk maçını kazanmıştık. Yapılan bu transfer hatası alenen kaderimizle oynadı.

4.5m ile sezon sonu kontrati bitecek Pepe'yi alabilirdik. Al sana mis gibi cirkef stoper :D

Chedjou çok hata yapıyor ama maç içinde takıma katkısı fazladır yine de, en çok defansif müdahale yapan oyuncu oluyor genellikle, ofansif katkısını hesaba katmıyorum daha...Semih' in ise hem oyuna katkısı az, hem Chedjou' dan daha az hata da yapmıyor. İkisi arasında ben yine Chedjou' dan yanayım...

Geri
Üst Alt