İşte Galatasaray'ın Borcu

O zaman iyi olmuş ama keşke sözleşme dolar üstünden yapılsaydı.Peki geri kalan 200 milyon ne zaman verilecek?

Bize bağlı kırdırıyoruz dersek hemen yok daha fazla alalım 2019'a 2020'e yayalım dersek daha fazla gelir gelir ama %40 faize gider üstüne borçlu kalırız. Koçlar dışında kimse %40 faizin altından kalkamaz bu memlekette...suç bizim değil içimizdeki mavi gözlü yunan çocukta...

Selçuk kabul etmez çok da iyi olur 2019 haziranında sözleşmesini uzatmaz kurduluruz adama bak sanki müller prim ve maç başılarla bana yıllık 15 trilyon alacak artist false 8...

Adam sirf mac basi parasi ile geciniyordur, geri kalan paralar cepdinde kaliyor, bari adam gibi oynasa neyse dersin yok sahada geziniyor bos bos ve mac basi 25 bin Euro aliyor insan kafayi yer ya. yabanci siniri gene eski gibi olsun demeyi biliyor yerli futbolcular ama TL kabul etmiyorlar ne yaman bir celiski

Adam sirf mac basi parasi ile geciniyordur, geri kalan paralar cepdinde kaliyor, bari adam gibi oynasa neyse dersin yok sahada geziniyor bos bos ve mac basi 25 bin Euro aliyor insan kafayi yer ya. yabanci siniri gene eski gibi olsun demeyi biliyor yerli futbolcular ama TL kabul etmiyorlar ne yaman bir celiski

Sonunda ağız burun girişip soluğu savcılıkta alacağım o olacak :)

Gerek yok renktaş bu sene katılsak rivadan kalan 280 trilyon ve floryadan gelecek asgari 150 milyon dolar bizi artıya geçirecek bu sene şampiyon en kötü 2.olup gruplara kalırsak fişini çekeceğiz bjk'nin-fb'nin... İçimizdeki Mavi Gözlü Yunan Çocuk Defolup Gidene Kadar!!!
Biz katılalım renkdaş yinede ...:-)

Borç alacak farklarımıza bir baktığımda;

2013 sonu - 555,1 milyon TL
2014 sonu - 831,1 milyon TL
2015 sonu - 963,4 milyon TL
2016 sonu - 1189,2 milyon TL
2017 sonu - 1061 milyon TL

Melek Subaşı gibi haykırasım var :D

bunu anlayacak kadar ekonomi bilgim yok. yav her yari senede bisey cikariyorlar, bu sefer neyin nesi neyin borcu, nasil hesaplanmis bir borcdur bu biri bana yardim etsin

bunu anlayacak kadar ekonomi bilgim yok. yav her yari senede bisey cikariyorlar, bu sefer neyin nesi neyin borcu, nasil hesaplanmis bir borcdur bu biri bana yardim etsin

Borç azalıyor yani 2018 ilk çeyrek sonu 850 trilyona düşmüş oluyor riva ve floryadan asgariler gelince kapanıyor şampiyonlar ligi katılımıyla da artıya geçiyoruz diyorum özetle renktaş hürmetler...

transfer hatalarına artık tahammülümüz yok gidip kılkuyruklara milyonlarca euro bonservis verirsek bu kısır döngüden kurtulamayız bundan sonra en kritik önemli mevkilere 10 tane kılkuyruk almak yerine 10 kılkuyruk parasına 5 tane aslan parçası alacaksın geri kalan kadroyu bonservisi elinde olan yada kiralama imkanın olan futbolcularla dolduracaksın ve kadroyu İMPARATORA emanet edip tribünde kabak çekirdeği çitleyeceksin

Banka Borcu lira olsaydı iyi olurdu.
Borcu kapatamiyoruz belki ama dolardan liraya geçirmek bile büyük iş olur.

Madem Aysal %40 ile borç yapmış ve madem o kadar kolay o zaman şimdiki yönetim çıkıp %20 ile borçlanıp hem liraya cevirsin hemde faiz yükünü azaltsın

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Banka Borcu lira olsaydı iyi olurdu.
Borcu kapatamiyoruz belki ama dolardan liraya geçirmek bile büyük iş olur.

Madem Aysal %40 ile borç yapmış ve madem o kadar kolay o zaman şimdiki yönetim çıkıp %20 ile borçlanıp hem liraya cevirsin hemde faiz yükünü azaltsın

Düşman ardına renktaş ne borçlanması biz evimizi satıp borç ödeyelim diyoruz gitsin matkap azize "akıllı" borçlansın rahmetli canaydın en son böyle demişti bir daha iflah olamadık :)

Düşman ardına renktaş ne borçlanması biz evimizi satıp borç ödeyelim diyoruz gitsin matkap azize "akıllı" borçlansın rahmetli canaydın en son böyle demişti bir daha iflah olamadık :)
Diyelim ki senin 300 milyon dolar(1 küsur milyar lira)borcun var ve %40 faiz oduyorsun.

Madem %40 altında faizsiz kredi bulmak kolay o zaman gidip lira üzerinden %20 borç ile 1 milyar küsur lira çekip hem dolar borcunu liraya çevirir hemde yüksek faizden kurtuluruz.
Madem aysal akıl edememiş bunlar etsin

Diyelim ki senin 300 milyon dolar(1 küsur milyar lira)borcun var ve %40 faiz oduyorsun.

Madem %40 altında faizsiz kredi bulmak kolay o zaman gidip lira üzerinden %20 borç ile 1 milyar küsur lira çekip hem dolar borcunu liraya çevirir hemde yüksek faizden kurtuluruz.

borcumuzun küçük bir bölümü %40 factoring diye biliyorum ben bütün faizimiz %40 değil yani % 15 ile %25 arasındaydı faizlerin çoğunluğu diye biliyorum.

Manyak mıyız biz ne diye borç bitirme imkanın var o kadar gayrimenkul satıyoruz borçsuz olmak batıyor mu renktaş?

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

borcumuzun küçük bir bölümü %40 factoring diye biliyorum ben bütün faizimiz %40 değil yani % 15 ile %25 arasındaydı faizlerin çoğunluğu diye biliyorum.

Listesini yazan ve çıkaran benim zaten renktaş bakabilirsiniz...

borç hazır malları satarak yada yeniden kredi çekerek ödenmez, başarıyla ödenir. umarım şampiyon olup şlye bir kaç yıl katılırız. bu sayede + seviyelere çıkarabiliriz kulübü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Euro seneye bu zamanlar 7’yi bulabilir. Bir an önece borcu Tl’ye çevirmek lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Euro seneye bu zamanlar 7’yi bulabilir. Bir an önece borcu Tl’ye çevirmek lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cevir
sonra topculara yine avro vereceksin
kurtulus yok bunu uefaya izah edip yakamizi birak demeli

cevir
sonra topculara yine avro vereceksin
kurtulus yok bunu uefaya izah edip yakamizi birak demeli
Evet, doğru. Ama en azından mevcut borcu TL'ye çevirmek olabildiğince kar demektir.
7? Bu konuda bir bilgin mi var yoksa tahmin mi?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sürekli artıyor. Ülkede sürekli bir savaş veya beklenmedik saldırı oluyor. Zaten dış ilişkilerimiz pek iyi değil. Bu gidişle seneye bu zamanlar en azından 6.5'ı bulur diye tahmini ediyorum. Şu an 5'e dayandı, gidişat berbat.

Geri
Üst Alt