İşte Galatasaray'ın İlk Transferi!

Muslera

Alex

Alex telles

Melo

Sneijder

Bruma

Gomis

Menez

Gelecek sezon 8 yabancimiz :D

Ya her transferin riski vardır nice kendini ispatlamış yıldızlar burda harcandı. Carruscanın güzel bir golünü hatırlıyorum ayrıca :)

Aynen ben de hatılıyorum. Hangi takıma attı hatırlamıyorum ama yaydan harika bir aşırtma golü atmıştı Sami Yen'de.

Ama Carrusca'nın Sion deplasmanındaki rezil oyununu da hatırlıyorum. Daha ilk maçtan turu orada kaybedecektik.

Her neyse ya yeni heyecanlar gerek zaten ;)

Övgüyle bahsediyorlar bu elemndan, GS ye Brumadan sonra ikinci süper yetenek deniyor.

Ama yabanci siniri ve Mancini önünü keser eger gelirse

Videolardan izlediğim kadarıyla gayet yetenekli bir oyuncu bu sezonki performansı da yaşına göre müthiş.19 yaşında 35 maçta 9 gol 11 asist. Bu tür transferler çok iyi bence.Hazırlık maçlarında deneriz olmadı kiralık veririz.

yabancı alacaksan hiç düşünmeden direk 11 e yazacaksın. öyle sürpriz yumurta gibi ne çıkacak diye beklemeyeceksin. galatasaray da 2 yılda artan seviye git gide düşüyor

Ya alınsa ne olur, adam oynatmıyor ki.

Lucescu gelecekse iyi transfer, Mancini kalacaksa bunun yüzüne bile bakmaz.

Adami alip 1/2 sezon super lig takimlarina kiraliyacagiz iste Ontivero gibi.

+2 veya+3 neyse artık için menez bilmem neyimi alacaksınız?

Oyuncuyu videolara göre gayet iyi ama canlı izlemekde fayda var 1-2 macını sağlıklı yorum yapa bilmemiz için.

Bruma ve bu tarz oyuncu alınırsa super olur.

Yıldız isimleri tribüne veya yedek kulübüsüne yolayamasın devamlı.

bir kaç videosuna baktım bu hajrovic ve ontiveroyu cebinden çıkartır gibi duruyor paslarına bayıldım final maçındada çok iyi oynamış

Fon şirketi satın almış haklarını öyle bir haber vardı.Doğruysa alınmaz.Ama bedava gelecekse gelsin.Ontivero örneği var ortada.2m€ verdik.Formda topçumuz yok gene de oynayamıyor.İyi bir takımda mı oynayacak.(Yani iyi giderken)

Ontivero ile karşılaştırmak anlamsız.Ontivero profesyonel kariyerinde maça çıkmadı gelene kadar,Arrascaeta istatistiğe göre Libertadoresin en iyilerindenmiş

. Acilan konu dikkat ceksin diye boyle baslik atmanin manasi yok. Ortada transfer falan yok sadece iddia. Ben de kapa bildirim oldu sandim

Geri
Üst Alt