İşte Galatasaray'ın Resmi Başkan Adayları!

Cenk Yelkenci

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
İrfan Aktar, az önce yaptığı açıklamada 25 Ekim'de yapılacak başkanlık seçiminde Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat'ın yarışacağını açıkladı.
Adayların yönetim listelerinin kontrol edildikten sonra yarın açıklanacağı ifade edildi.

Ikisi de Aysal'in tirnagi bile olmaz, Alp Yalman zaten Polatin adami, o yüzden Duygun Yarsuvat'i istiyorum.

Hayırlısı ne ise o olsun demek lazım .....

duygun bey 37' doğumlu daha genç bir aday olsaydı keşke genç dinamik

Ikisi de Aysal'in tirnagi bile olmaz, Alp Yalman zaten Polatin adami, o yüzden Duygun Yarsuvat'i istiyorum.
Şu cümle kritik! O yüzden bende kötünün iyisi Yarsuvat'ı istiyorum. Gerçi her halükarda karanlık bir döneme giriyoruz ama en azından polat yandaşı olmasın...

Nediyelim...
Listesi iyi olan kazansın.

İkisi de kötü aday bence.Alp Yalman daha iyi gibi ama onun da yönetimi çok kötü.Galatasaray'ın muhtemel yeni başkanına hakaret gibi olmasın ama attan inip eşeğe bineceğiz resmen

Adnan Polat gencti de cok bir isimize yaradi sanki genc olmasi. Yonetim kurulunda kimlerin oldugu baskanin yasindan daha onemli.

En fazla sezon sonuna kadar ömrü olur yönetimin. Iki aday da bize yakisan adaylar degil. Yazik ya.

Camianin gücü bu kadarmis. Sadece bos laf. Cakma elitler. Hicbir beklentim yok. Cok geriye gidecegiz.

Bu rezil günleri bile arayacagiz diye düsünüyorum.

Biri 74 digeri 77 yasinda, masallah. Huzurevine döndü kulüp. Allah daha uzun ömürler versin ne diyeyim.

Sana da yaziklar olsun Ünal Aysal, su zor günlerde Kulübü yari yolda biraktigin icin.

Geri
Üst Alt