Seçkin Karabayoğlu
Sarı Üye
- 2 Mayıs 2012
- 952
- 4
- 838
Hayırlısı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
https://cdn.galatasaray.org/files/sportif/08092014.pdf
Aysalin hatalari var. TDlere transfer yaptirilmaz. En büyük hatasi. Terim sürecini kötü yönetti. Tuzaga düstü. Taraftar bölündü.
Her sene 27-28 milyon euroluk trübün gelirinden mahrumuz. Bu sene kullanmaya basladik. Turkiye sartlarinda büyük rakam. Geldiğinde sartlar berbatti. Enkaz bir kadrodan düsük gelirlere, yillik 100 milyon dolar gidere kadar. 3.5 senede sirf 80 milyon dolardan fazla finansman gideri ödenmis.
Polat aldiğinda görevi GSnin borcu 184 milyon tlydi. Biraktiğinda 328 milyon dolar+100 milyon dolarlik gelecek 3-5 yillik gelirler. Bu durumdayken Aysal gelmeseydi, GS icin hersey bitmisti. Bende elestiriyorum. Transferde cok fazla hata yaptik. Daha efektif bir gider yönetimi olmaliydi. Ama yaptiğinida takdir ediyorum.
İlgi yazınızla, Yönetim Kurulunuzun 04/09/2014 tarihli toplantısında Şirketimizin 31/05/2014 tarihli finansal tabloları değerlendirmesi neticesinde Şirketimizin “finansman sıkıntısı durumunun devam ettiğinin anlaşıldığı” ifade edilmektedir.
Finansal Fair Play kriterlerine takılan Galatasaray aynı tehlikeyi yeniden yaşıyor. Geçen sezon sonunda, bütçesini aştığı için UEFA'dan 200 bin euro ceza alan Cimbom, ocak ayına kadar 25 milyon euro kasasına koyması ve bütçesini dengelemesi gerekiyor. Aksi halde sert yaptırımların söz konusu olabileceği belirtiliyor. Ayrıca göreve gelecek başkan ve yönetimin, mayıs ayına kadar 80 milyon dolar ödeme yapmak zorunda olması da ayrı bir problem.
Mali tablolar gelmedi? Kulübün ceza alıp Avrupa'ya gidememe ihtimali de var. Olaya hatır gönül işi olarak bakmamak lazım, eğer beceremiyorsa bıraksın gitsin yerine daha iyileri gelsin.