Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.922
- 12.847
- 2.538
Linnes yazık etti kendine buraya gelerek. Potansiyeli yüksek 1 eleman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sabri'yle uzatmasinlar kilosunu gördünüz.tarik + linnesi at gitsin cöpe. linnesi satabiliriz bence yine molde'ye en kötü minimum zararla geri gönderilebilir.
ilacimiz van der wiel. yedegine de yarouba cissakoyu alsinlar. baslatmasinlar borcuna falan. borc kücülerek azalmiyor. kaliteli kadro kurulmali artik.
sag bek mevkisi cöplerden gecilmiyor. yeni gelen linnesinde bir ise yarayacagi yok. öyle aman aman bir oyuncuda degil. 1 milyon euro garanti ücret yüksek bile onun seviyesindeki adamlara. norvec'te 200 bin euro aliyordu.
bu sag beklerle ligde 8.olmamaya oynarsin en fazla.
benden olumlu not alamadi, sanki cok hizli bir futbolcu gibi durmadan önce cikiyordu ve arkasinda inanilmaz bosluklar birakiyordu
bunun sistemle alakası ne anlamadım , iyi ya da kötü demedim sadece öyle anlatıldığı gibi gidip gelen değil , iyi bir hücumcu dedim . Ama profösörler konuştu yine ama gördük beğenilmiyor . Ha bence iyi oyuncu öyle harcanacak biri değil seneye kesinlikle kalmalı ve Sabri kesin gönderilmeli . İyi bir bekle rekabet edince bakarsın daha iyi olur linnes