Samet Kara
Kırmızı Üye
- 14 Ocak 2013
- 1.703
- 12
- 728
Cevap: İşte Galatasaray'ın Yeni Sezon Formaları!
Sarimiz gittikce turuncu oluyor

Sarimiz gittikce turuncu oluyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarimiz gittikce turuncu oluyor![]()
Sadece sponsor yüzünden alirim formayi da, bu seneki taraftar formasinin aynisi zaten. Aynisi sonradan yakasiz olarak cikmisti bu sene.
Ama yeni sponsor ile ilgili hic bir aciklama yapilmadi ki zaten. Bide Trabzon macina yeni formayla cikacagimiz söyleniyor.
Sarimiz gittikce turuncu oluyor![]()
seneye türk telekomla anlaşmamız bitiyormu ? Kesinmi ? Bazı arkadaslar daha var filan diyordu
"içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı"
Fransa milli takim formasinin tasarimini cok begenmisdim, o stilde bi güzel kirmizi forma güzel olurdu.
Kisa bi zamanda bir tane yapdim
Benim bildiğim bu sene kesin sondu , yeni formalarımız yeni sponsorla olcak ...
[TABLE="class: tablo, width: 100%"]
[TR]
[TD]GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE YATIRIMLAR A.Ş. / GSRAY [] 23.07.2009 10:04:09[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Özel Durum Açıklaması (Genel)![]()
![]()
[TABLE="class: tablob"]
[TR="class: tablobaslikb, bgcolor: #D7E3F0"]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR="class: tablohucreb, bgcolor: #FDFEFF"]
[TD]Ortaklığın Adresi[/TD]
[TD]:[/TD]
[TD]Büyükdere Cad. Akıncıbayırı Sok. No:8 Kat:5 Mecidiyeköy /İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR="class: tablohucre2b, bgcolor: #F9FAFB"]
[TD]Telefon ve Faks No.[/TD]
[TD]212-274-4555 (Tel) 212-274-9636 (Fax)[/TD]
[/TR]
[TD]Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su[/TD]
[TD]212-274-4555 (Tel) 212-274-9636 (Fax)[/TD]
[/TR]
[TR="class: tablohucre2b, bgcolor: #F9FAFB"]
[TD]Yapılan Açıklamanın Ertelenmiş Açıklama Olup Olmadığı[/TD]
[TD]Hayır[/TD]
[/TR]
[TD]Konu[/TD]
[TD]Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No: 54 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
AÇIKLAMA:![]()
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Şirketimiz ile Yıldız Holding A.Ş. arasında 2009-2010 futbol sezonundan başlayarak toplam 4 futbol sezonu geçerli olmak üzere, Galatasaray Profesyonel Erkek Futbol A Takımı'nın Forma Sırt ve Saha Reklam sözleşmesi imzalanmıştır. Söz konusu sözleşmenin gizlilik maddeleri gereği mali hükümler ile ilgili bir açıklama yapılmayacaktır.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ben kapta şöyle bir açıklama buldum.
27 temmuz 2009 günü Türk Telekom göğüs reklamlı ilk formalarımızın lansmanı yapıldığı için bu açıklama diye düşündüm.
eğer doğru baktıysam bu sene göğüs reklam anlaşması bitiyor
hocam yıldız holding ülker,açıklamadada yazıyor zaten sırt reklamı ve saha reklamı diye![]()
Valla başka açıklama bulamadım ve ararken beynim sulandığı için yanlış yorumladım sanırım.
Şimdi sen söyleyince tekrar okudum ve :SS: . Beyin sulanınca böyle yanlışlıklar oluyor![]()
haklısın abi,şimdi bende baktım tt ile yapılan sözleşme yok bende bulamadım :yenieek:gözlerim ağrıdı,biraz büyük yazsalar şu yazıları olmayacak böyle.
temmuz 2008 tarihinde yapılan lansmanda forma göğüs reklamı : AVEA
27 temmuz 2009 tarihinde yapılan lansmanda forma göğüs reklamı : Türk Telekom
Bu tarihler arasında bir şeyler oldu ama ne oldu ne kadarlık oldu bulamıyorum![]()