İşte Galatasaray'ın Yeni Spor Salonu

Yeni spor salonu için Fikirleriniz ? Atmosferi bozmayalım

Benim naçizane fikrim,loca ve VIP koltukların tek taraflı yapılması ve diger taraf ise tek katlı sistemle yapılıp o bölümü,tezahurat yapan ultrAslan'a ayrılmalıdır.Aynı zamanda pota arkasındaki bölümlerinde bu prensipler ile yapılması lazım ki İpekçi atmosferini burada da oluştura bilelim.Görüntü anlamında pek hoş olmayabilir.Lakin önemli olan taraftar ve takımın rahatına göre yapılmasıdır.Bilet fiyatları ise,loca ve VIP'e karışmam ama taraftarın gelecegi bölümler en fazla 20 - 30 lira olmalıdır.Saha içi bölümüde kesinlikle olmalıdır.O bölümde rakip oyuncuları baya baskı altına alıyor.Benim fikirlerim bunlar ya sizin ki ?

Cevap: Yeni spor salonu için fikirleriniz ? Atmosferi bozmayalım

Euro Lig Kupası kazanılsın

Cevap: Yeni spor salonu için Fikirleriniz ? Atmosferi bozmayalım

Benim naçizane fikrim,loca ve VIP koltukların tek taraflı yapılması ve diger taraf ise tek katlı sistemle yapılıp o bölümü,tezahurat yapan ultrAslan'a ayrılmalıdır.Aynı zamanda pota arkasındaki bölümlerinde bu prensipler ile yapılması lazım ki İpekçi atmosferini burada da oluştura bilelim.Görüntü anlamında pek hoş olmayabilir.Lakin önemli olan taraftar ve takımın rahatına göre yapılmasıdır.Bilet fiyatları ise,loca ve VIP'e karışmam ama taraftarın gelecegi bölümler en fazla 20 - 30 lira olmalıdır.Saha içi bölümüde kesinlikle olmalıdır.O bölümde rakip oyuncuları baya baskı altına alıyor.Benim fikirlerim bunlar ya sizin ki ?

bir maç 20-30 olur mu ?

Cevap: İşte Galatasaray'ın Yeni Spor Salonu

Bence fazla hayale dalmamak lazım . Hatırlıyorum stadımız için ilk maket çıktığı günleri , daha küçüktüm makete baktım vay be dedim , o meket bir türlü gerceğe dönüşmedi. Devlet el atmasa yine dönüşmeyecekti kendimizi kandırmayalım.

Şimdi salon , inşallah yapılır ama zannetmiyorum. %100 sponsora dayalı yapabilirlermı bilmiyorum sonuçta en az 250 milyon TL gibi bir rakam söz konusu. kapasite olarak fena olmayan Abdi İpekçi veya Sinan Erdemde devam edilmeli , para akış düzeni sağlanmalı. Ama yönetimimizden para harcamalarını beklemek hayal gerçekten

salonlar stadyumların 4 veya 5'te biri maliyetine yapılabiliyor.

Açıkça söylemek gerekirse Abdi İpekçi'nin parkedeki mavi bölgelerini kırmızıya boyayalım, Abdi İpekçi Arena'yı sarı puntoyla yazalım, pota arkası tribünlerinin önündeki saha içi koltukları kaldırıp tribünü potaya kadar genişletelim ve salonu 49 yıllığına kiralayalm. Yeni salona gerek yok bence.

Bende TT Arenadakı yere yapılsın dıyorum, nedenıde o bölge ılerde gelısme acısından dehşet potansıyale sahıp,yarın turkıyenın en buyuk hastanelerınden bırıde yapılacak ve orada GS Store'nin ciro yapması lazım..haftanın bır gunu ıslemesın o cadde ve strorun, oraya bır basketbol ve voleybol ıcın ortak 13 bınlık yer yapılırsa o bölge işte o zaman Ali Sami Yen Spor Kompleksi olur..Haftanın 3 gunu spor aktıvıtesı ve alısverıs merkezlerı, hastene,metro,GS Store...yemede yanında yat dıyorum..kendı çifligimizi yaratırız;)

Mükemmel olur, ama hiçbir yerde duymadım.

gerek yok Abdi İpekçi yeter de artar o parayı basketbol takımına harcasınlar

gerek yok Abdi İpekçi yeter de artar o parayı basketbol takımına harcasınlar

bu dusunce yuzunden tesislesme de sinifta kaldik, arkadas sermayesi hazir herseyi hazir, isadamlari ustlendi, tt ve nike da yapmak istiyor, sen yok diyorsun, necisin sen kardes, biz yerini belirleyecegiz tamam is

bu dusunce yuzunden tesislesme de sinifta kaldik, arkadas sermayesi hazir herseyi hazir, isadamlari ustlendi, tt ve nike da yapmak istiyor, sen yok diyorsun, necisin sen kardes, biz yerini belirleyecegiz tamam is

Böyle bir salon yapılacaksa o salonun her maç 20bin kişiye oynanacağı garanti olmalı..

Daha geçen sene hatırlıyorum,playoff maçlarında Beşiktaş ve Banvit maçlarında salon dolmamıştı bile.Hala lig maçlarında salonun her maç dolduğunu göremiyorum.Demek ki Abdi İpekçi kapasite olarak Galatasaray'a yetersiz bir salon değil.Tesisleşme önemli ama yapılacak yatırımın atıl olup olmayacağı da çok önemli.

Ben de Abdi İpekçi'nin belirli bir süre kiralanıp,rehabilite edilerek kullanılması taraftarıyım.

Böyle bir salon yapılacaksa o salonun her maç 20bin kişiye oynanacağı garanti olmalı..

Daha geçen sene hatırlıyorum,playoff maçlarında Beşiktaş ve Banvit maçlarında salon dolmamıştı bile.Hala lig maçlarında salonun her maç dolduğunu göremiyorum.Demek ki Abdi İpekçi kapasite olarak Galatasaray'a yetersiz bir salon değil.Tesisleşme önemli ama yapılacak yatırımın atıl olup olmayacağı da çok önemli.

Ben de Abdi İpekçi'nin belirli bir süre kiralanıp,rehabilite edilerek kullanılması taraftarıyım.

Arena yapılırken 50 bin kişiye oynama garantisi yoktu ki ? Ben salonun dolup dolmaması ile ilgili bir sorun olacağını zannetmiyorum ki salona sponsor olacak şirket için 10 lig maçı = 1 EL maçı olur bence.

Bence TT arenanın çimleri özel 360 derece dönebilen bir kızağa koyulsun arkada tarafınada potalar koyulsun. çok güzel olur bence.

Bu da temsili çizimim:

32drl.jpg

Çılgın proje :D

cılgın değil cılgın oğlu cılgın proje :D

abdi ipekçide devam edilmesinden yanayım

Geri
Üst Alt