Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.734
- 21.745
- 3.553

Galatasaray'da Prandelli'nin gönderilmesinin ardından teknik direktör adayları da belirlenmeye başlandı. İşte o isimler...
Detaylar GSC Portal'da!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nedense cogu konu sporx tarzi konular olmaya baslamis, hatta cogu zaman kaynak olarak da kullaniyor/caliniyor. Ama nedense yasak yemis bir site ayrica.. Celiski var..
Yok ben sizin acinizdan anliyorum olayi da, benim dikkatimi ceken aslinda sporx yasak mesela, ama suanda son 2 saattir acilan konularin 50% direk sporx sitesinden, hatta basliklari bile aynidir. Bunu yonetim olarak gozden kacirmaniz tuhafima gitti. Neyse gerisi onemli degil. Tabiki emege saygi..SporX'in yasak yemesinin sebebi Tahir Kum ve yaptığı yalan, taraflı haberler.
Pek çok sitede alıntı ile kaynak vererek kullanılıyor haberleri ve bazen gözden kaçabiliyor.
Foto Galeri tarz haberler farkındayız biraz yorucu oluyor (sürekli tıklamak gerektiğinden) okuyucular için ama getirdiği hit, ve okunabilirlik açısından (sayfaları kısa kısa) daha kolay.
Ayrıca haberi giren için de uğraştırıcı (en az 35-40 dakika) aldığını da belirtmek isterim.
Yok ben sizin acinizdan anliyorum olayi da, benim dikkatimi ceken aslinda sporx yasak mesela, ama suanda son 2 saattir acilan konularin 50% direk sporx sitesinden, hatta basliklari bile aynidir. Bunu yonetim olarak gozden kacirmaniz tuhafima gitti. Neyse gerisi onemli degil. Tabiki emege saygi..
Yabancı olacaksa bence Daum olur...Adam türkiyeyi ve Türk futbolunu iyi tanıyor.....DAUM :dance: