Foto Galeri İşte Hoca Adayları!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım

gsc-51.jpg

Galatasaray'da Prandelli'nin gönderilmesinin ardından teknik direktör adayları da belirlenmeye başlandı. İşte o isimler...

Detaylar GSC Portal'da!

Yılmaz Vural niye yok yani gerçekten neden yok?
Hikmet karaman neden böyle bi itelenme çalışması içerisinde herkes anlamadım.

Katılmayan çok olacaktır ama Hamza+ Davala ikilisi sanki en mantıklısı gibi duruyor.

Sneijder hakkında kim yorumu sebebi ile ve Terim2in yanında olması sebebi ile tabi eleştireni ve kredisi çok az olacaktır.

Nedense cogu konu sporx tarzi konular olmaya baslamis, hatta cogu zaman kaynak olarak da kullaniyor/caliniyor. Ama nedense yasak yemis bir site ayrica.. Celiski var..

Hamza hamzaoglu akhisar'da kanat oyununu cok iyi oynatti taktik olarak yeterli olabilir ama sirf Terim'in Sneijder dusmanligindan dolayi yaptigi aciklamalar ona Zarar verdi.
Gerek yok gelmesin.

Nedense cogu konu sporx tarzi konular olmaya baslamis, hatta cogu zaman kaynak olarak da kullaniyor/caliniyor. Ama nedense yasak yemis bir site ayrica.. Celiski var..

SporX'in yasak yemesinin sebebi Tahir Kum ve yaptığı yalan, taraflı haberler.

Pek çok sitede alıntı ile kaynak vererek kullanılıyor haberleri ve bazen gözden kaçabiliyor.

Foto Galeri tarz haberler farkındayız biraz yorucu oluyor (sürekli tıklamak gerektiğinden) okuyucular için ama getirdiği hit, ve okunabilirlik açısından (sayfaları kısa kısa) daha kolay.

Ayrıca haberi giren için de uğraştırıcı (en az 35-40 dakika) aldığını da belirtmek isterim.

Biz Prandelli'nin gittiğinden emin miyiz?Bana nedense biraz daha kalacak gibi geliyor.

Ümit Kayıhan, Reha Kapsal gibi kurt hocalar neden yok listede? Skandal...

Son düzenleme:
eeee neden duruldu buralar ? sabahtan beridir duyumlar havada uçuşuyordu ? ne oldu şimdi ?

SporX'in yasak yemesinin sebebi Tahir Kum ve yaptığı yalan, taraflı haberler.

Pek çok sitede alıntı ile kaynak vererek kullanılıyor haberleri ve bazen gözden kaçabiliyor.

Foto Galeri tarz haberler farkındayız biraz yorucu oluyor (sürekli tıklamak gerektiğinden) okuyucular için ama getirdiği hit, ve okunabilirlik açısından (sayfaları kısa kısa) daha kolay.

Ayrıca haberi giren için de uğraştırıcı (en az 35-40 dakika) aldığını da belirtmek isterim.
Yok ben sizin acinizdan anliyorum olayi da, benim dikkatimi ceken aslinda sporx yasak mesela, ama suanda son 2 saattir acilan konularin 50% direk sporx sitesinden, hatta basliklari bile aynidir. Bunu yonetim olarak gozden kacirmaniz tuhafima gitti. Neyse gerisi onemli degil. Tabiki emege saygi..

Yok ben sizin acinizdan anliyorum olayi da, benim dikkatimi ceken aslinda sporx yasak mesela, ama suanda son 2 saattir acilan konularin 50% direk sporx sitesinden, hatta basliklari bile aynidir. Bunu yonetim olarak gozden kacirmaniz tuhafima gitti. Neyse gerisi onemli degil. Tabiki emege saygi..

Portal'a almamaya çalışıyoruz, ama dolaylı yoldan bağlantı çok çıkıyor.

Ertugrul saglam ve yilmaz vural eksik

Saffet susic nealaka? Kesin menejer oyunu falan.

Geri
Üst Alt