İşte İlk 11'imiz!

Ben olsam bu maçta Sinan'ı denerdim. Ve bu kadroyla çıkardım maça.

Sinan; Tarık, Koray, Hakan, Telles; Melo, Dzemaili, Sneijder; Olcan, Burak, Bruma

İnşallah yeniliriz bugün bu adam kalırsa 3. falan da olamayız... Arkadaş nerden bulduk bu adamı inanılır gibi değil

Bir kanadımız yine kırık çıkıyoruz maça. Şu italyanlar yüzünden son iki senedir kanat futbolu izleyemedik anasını satayım. İlla 3'lü orta saha oynayacaksan Furkan var, Umut Gündoğan var. Biraz da onlara şans ver. Sadece antreman yapsınlar, yeysinler içsinler diye mi para ödüyoruz o adamlara.

Selcuk ve Burak'i da her mac cekmek zorundayiz be, KESILMIYORLAR

Defans hattı bu maçın tuzu biberi olur.

GT-I9300 Tapatalk

Dunyanin en kötü tdsi diyordum da herifin zihinsel sorunları da var. Yeter artık ulan.

Defol git Prandelli, defol!!!! Yeter be yeter!!! Her mac ayri bir rezil kadro ve dizilis!!!

.Bilerek yapsan bu kadar olmaz.Ulan tellesi sola ceksene italyan.Resmen 8 kişi cıkmısız maca.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İnşallah yeniliriz diyen spastikler yine türemeye başlamış. Madem bu kadar mutsuzsun yürü git başka takımı tut Burası galatasaray taraftarının forumu ve adam kalkmış sırf teknik direktör gönserilsin diye takım yenilsin istiyor hey allahım ya.. Hayır sevmeye bilirsin, gitmesini istiyor olabilirsin ama takım yenilsin diye dua etmekte ne oluyor?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocanin 433 takintisini anlamak zor. Hadi dzemaliyi oynatmak istiyorsun o zaman gobegi dzmali- melo yap. Cokmu zor. Selcuk- dzemali- melo oynayinca takim tkaniyor oyun sikisiyor haftalardir boyle ama yine devam ediyor. Pozisyona bile giremiyoruz birde kanatsiz oynuyoruz. Ne desek bos adam sikici italyan fubolundan baska bir sistem bilmiyor. Kazanirmiyiz bilemem ama cok kotu ve berbat oynucagmiz garanti.

Bir kanadımız yine kırık çıkıyoruz maça. Şu italyanlar yüzünden son iki senedir kanat futbolu izleyemedik anasını satayım. İlla 3'lü orta saha oynayacaksan Furkan var, Umut Gündoğan var. Biraz da onlara şans ver. Sadece antreman yapsınlar, yeysinler içsinler diye mi para ödüyoruz o adamlara.

Italyanlar derken? Mancini kanat oynatiyordu. Sirf bunun icin Aydin bile oynadi. Sonra hem Aydin hem Bruma sakatlaninca kanatsiz kaldik ve olan oldu. Mancini'yi bende pek begenmiyordum, ama Prandelli'ye 100bin basar. Bu sene Mancini olsaydi bu kadar rezil olmazdik, net!

OFF panelli resmen çürük kabak cikti

Panelli ne lan Android bile tanımıyor herifin. .

Küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi,senin çıkaracağın kadronun ben...

Geri
Üst Alt